Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Jouni Pellisen MM-finaali päättyi ensimmäiselle kierrokselle

Ski Sport Finland

Jouni Pellisen MM-finaali päättyi ensimmäiselle kierrokselle

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2015 klo 14:37
Julkaisija: Ski Sport Finland

Freestylehiihdon MM-kilpailujen päätöspäivänä laskettu ski crossin finaali ei tuonut suomalaisittain ilonaihetta. Karsinnoissa 19:nneksi laskenut Jouni Pellinen lähti hakemaan kauden parasta tulosta, mutta seinä nousi pystyyn jo ensimmäisessä finaalierässä.

Pellinen otti omassa erässä hyvän startin ja Imatran Urheilijoiden laskija nousi kärkisijalle heti ensimmäisessä mutkassa. Pellinen piti johtopaikkaa aina viimeisen suoran rollereille saakka, jossa kilpakumppanit pääsivät imusta ahdistamaan suomalaista.

– Huomasin, että kilpakumppanit alkaa olla kannoilla ja pumppaukset ei minulla menneet ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Lähdin peittämään vasemmalta tulevaa, mutta en saanut linjaa tarpeeksi kiinni ja myös oikealta tuli siinä rytäkässä toinen laskija ohitse, Pellinen kertasi finaalilaskun vaiheita.

– Ei mennyt radan loppuosa itseltä aivan putkeen. Jätkät tulivat kovaa takaa ja pääsivät ohi, kun itsellä tuo loppuosa oli hyvän alun jälkeen nihkeä. 

Ski crossin finaalit ovat vielä kesken ja niitä voi seuran suorana YLE TV2:lla ja Yle Areenassa. Tulokset päivittyvät osoitteeseen: http://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=FS&raceid=8105

Mediayhteyshenkilö: huoltaja Tero Ukkonen, +358 400 651651

Liitetiedostot

Lisätietoja: tuottaja Jussi Väätäinen, +358 45 1209920, jussi.vaatainen@skisport.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs