Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Joukkuevoimistelun SM-kilpailut näytetään suorana lähetyksenä

Suomen Voimisteluliitto

Joukkuevoimistelun SM-kilpailut näytetään suorana lähetyksenä

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 10:00
Julkaisija: Suomen Voimisteluliitto

Tulevana viikonloppuna Vantaan Energia Areenalla 13.–15.5.2016 käytävien joukkuevoimistelun yli 14-vuotiaiden SM-kilpailujen ja kilpasarjojen mestaruuskilpailujen lauantain ja sunnuntain kilpailupäivät näytetään suorana lähetyksenä Fanseat-palvelun kautta. Lähetys on katsottavissa verkossa sekä Android- ja iOS-mobiilisovelluksilla.

”SM-kilpailut on suomalaisen joukkuevoimistelukauden huipennus. On mahtavaa, että Fanseatin ansiosta jokainen halukas pääsee mukaan kisatunnelmaan, vaikka ei ehtisikään paikalle Energia Areenalle!” iloitsee kilpailut järjestävän Vantaan Voimisteluseura ry:n toiminnanjohtaja Laura Nihti.

Joukkuevoimistelun yli 14-vuotiaiden SM-kilpailut ja kilpasarjojen mestaruuskilpailut käydään perjantaista 13.5. sunnuntaihin 15.5. Vantaan Energia Areenalla. Yhteensä 90 eri joukkuetta kilpailevat viikonloppuna viidessä eri sarjassa: 14–16-vuotiaiden SM-sarjassa, yli 16-vuotiaiden SM-sarjassa, 14–16 -vuotiaiden kilpasarjassa, 16–20 -vuotiaiden kilpasarjassa ja yli 18-vuotiaiden kilpasarjassa.

Fanseatin suorat lähetykset alkavat lauantain alkukilpailuista klo 11.00. Sunnuntain lähetys finaaleista alkaa puolestaan klo 12 (katso tarkemmat ohjeet alta).   

Suomalainen joukkuevoimistelu on jo pitkään ollut kansainvälisellä huipputasolla. Tämän hetken maailmanmestaruus ja euroopanmestaruus ovat Tampereen Voimistelijoiden Minetit -joukkueella. Tulevana viikonloppuna nähdään kovatasoista suomalaista voimistelua joukkuevoimistelun SM-kilpailuissa. SM-kilpailut toimivat myös viimeisenä karsintakilpailuna tulevan MM-kilpailun edustuspaikkojen osalta. 

Joukkuevoimistelun kilpailukausi päättyy kesäkuun MM-kilpailuihin Brnossa, Tšekeissä 10.–12.6.2016.

 

Nähdäksesi viikonlopun SM-kilpailut suorana lähetyksenä, toimi näin:

1. Klikkaa itsesi osoitteeseen www.fanseat.com tai lataa itsellesi Fanseat-sovellus suoraan Googlen Play-kaupasta tai iTunes -kaupasta. 

2. Tarkista kilpailulähetyksen ohjelma ja aikataulu osoitteessa www.fanseat.com. 

3. Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä @fanseatcom

4. Ota mukava asento, nauti suorista lähetyksistä ja kannusta suosikkejasi jakamalla kilpailujen parhaat palat somessa hashtägeillä #fanseat ja #JVSM2016

 

Lisätietoja:
Laura Nihti, toiminnanjohtaja, Vantaan Voimisteluseura ry, 040 507 2081, laura.nihti@vantaanvoimisteluseura.fi

Suomen Voimisteluliitto on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs