Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » JOPOJEN KOKOONTUMISAJOT JÄRJESTETÄÄN 9.5. Hangossa

JOPOJEN KOKOONTUMISAJOT JÄRJESTETÄÄN 9.5. Hangossa

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2015 klo 09:30
Julkaisija: Helkama Velox

Historiallinen jopoloppet tekee paluun jopon 50-vuotisjuhlan kunniaksi. Jopoilijat kokoontuvat tänä vuonna jopon kotikaupunkiin Hankoon lauantaina 9.5. 

2000-luvun ensimmäiset jopojen kokoontumisajot järjestettiin pääkaupunkiseudulla vuonna 2010 helsinkiläisen Ilona Vehmaksen aloitteesta. Jopoilijat kokoontuivat kuitenkin jo sitä ennen yhteen vuonna 1971 Hangossa järjestetyssä jopoloppetissa.

-Jopoloppet oli vuosina 1971-1973 erittäin suosittu pyöräilytapahtuma Hangossa. Juhlavuoden kunniaksi halusimme herättää tapahtuman uudelleen henkiin 40 vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna jopoloppet korvaa aiemmin pääkaupunkiseudulla järjestetyt jopojen kokoontumisajot, Helkama Veloxin toimitusjohtaja Jari Elamo kertoo.

jopoloppet järjestetään yhdessä Hangon nuorkauppakamarin kanssa lauantaina 9.5. kello 13 alkaen, kansallisen pyöräilyviikon avauspäivänä. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja osallistujien kesken arvotaan kaksi jopo-polkupyörää.  Pyöräilymatka on noin kuusi kilometriä, ja reitti kulkee pitkin Hangon makeimpia rantamaisemia.

-Helsingissä järjestetyt kokoontumisajot ovat keränneet toista sataa osallistujaa. Tavoitteenamme on saada Hankoon sitäkin enemmän osallistujia, toivottavasti näemme jopa 300 jopoilijaa rantateillä, Elamo kannustaa.

jopoloppet starttaa Hangon lähiliikuntapuistosta, Feffe-Parkista, jossa järjestetään myös yllätyksellinen lähiliikuntajippo. Pyöräily päättyy Casinon puistoon piknikin muodossa. Osallistuminen on ilmaista.

 

Lisätietoja: 

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo

p. 040 767 2538

s-posti: jari.elamo@helkamavelox.fi

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto vuonna 2014 oli 76,9 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä  356. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.,Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 39,2 miljoonaa euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyi 15,8 miljoonaa euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 13,6 miljoonaa euroa. Suomen Polkupyörätukku on 9,4 miljoonan euron liikevaihdollaan Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Helkaman polkupyöräliiketoiminnan polkupyöräbrändejä ovat Helkama, -jopo-, Merida, Insera, Corratec ja KTM.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs