Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Jenni Saarinen Tampereelta liittyy Cramo Urheiluakatemiaan

Cramo

Jenni Saarinen Tampereelta liittyy Cramo Urheiluakatemiaan

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 10:00
Julkaisija: Cramo

Taitoluistelija Jenni Saarinen kutsutaan mukaan rakennuskonevuokraamo Cramon sponsorointiohjelmaan nuorille urheilijoille.

Cramo kutsuu Urheiluakatemiaansa tänä vuonna Saarisen lisäksi Matias Suomen, lajinaan slopestyle, Tatu Turusen lajinaan judo, Jessica Kerttusen, lajinaan pararatsastus sekä yleisurheilija Eerika Reunasen.

15-vuotias taitoluistelija Jenni Saarinen kuluu tamperelaiseen Tapparan Taitoluistelijoihin ja kilpailee ensimmäistä kauttaan naisten sarjassa. Hänen saavutuksiinsa kuuluu muun muassa naisten SM-hopea tältä vuodelta. Saarisen manageri on Laura Lepistö.

-Lähitulevaisuuden tavoitteeni ovat naisten sarjaan siirtymisessä, ja sille tasolle nousemisessa kaikilla luistelun osa-alueilla. Pidemmällä aikavälillä haluan kehittyä luistelijana niin, että nousisin Suomen kärkiluistelijaksi edustamaan maatamme arvokisoihin, sekä tietenkin Euroopan ja maailman kärjen tavoitteleminen. Välietappeina muun muassa MM-kotikisat Helsingissä 2017 ja Peyongchangin 2018 talviolympialaiset, Saarinen kertoo.

Urheiluakatemia on Cramo Finlandin tukiohjelma, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä menestystä. Akatemiaan kutsutaan nousevia urheilijoita eri lajeista. Nuoret edustavat lajinsa kansallista kärkeä, ja heidän tähtäimessään on nousta maailman huipulle. Nuoret hyötyvät Urheiluakatemiasta muun muassa saamalla näkyvyyttä itselleen ja lajilleen Cramon kautta. Akatemialaisuus auttaa nuoria myös uusien yhteistyökumppaneiden etsimisessä.

-Saimme alkuvuodesta lukuisia hakemuksia Akatemiaamme. Huomioimme tämän vuoden lajivalinnoissamme myös perinteisesti ei niin tunnettuja lajeja, joiden voi olla vaikea saada muutoin näkyvyyttä. Haluamme tarjota nuorille lahjakkuuksille tilaisuuden päästä lajinsa huipulle riippumatta lajivalinnasta, kertoo Cramo Finland Oy:n Communications Specialist Maiju Nupponen.

Urheiluakatemia tukee Cramon arvovalintoja. Osana Cramon yhteiskuntavastuun strategiaa on edistää liikuntakulttuuria ja nuorisotyötä Suomessa.

-Seuraamme aktiivisesti nuorisourheilua ja haluamme rakentaa Suomea niin rakennustyömailla kuin tukemalla nuoria, lupaavia urheilutähtiäkin, sanoo Nupponen.

 

Cramo Urheiluakatemiaan valittiin tänä vuonna:

Matias Suomi, slopestyle, Freestyleseura Moebius, Tuusulan Kellokoski ja Kuusamo

Tatu Turunen, judo, Joen Yawara, Joensuu

Jessica Kerttunen, pararatsastus, Sipoo

Jenni Saarinen, taitoluistelu, Tapparan Taitoluistelijat, Tampere

Eerika Reunanen, yleisurheilu, Lempäälän Kisa Yleisurheilu, Lempäälä

 

Lisätietoja:

Cramo Finland Oy, Maiju Nupponen, Communications Specialist, GSM: +358 50 361 2314, sähköposti: maiju.nupponen@cramo.com

OS/G Viestintä, Mari Kuusinen, GSM: +358 40 196 4374, sähköposti: mari.kuusinen@osg.fi

Liitetiedostot

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs