Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Järvilehto kauden avauksessa parhaana suomalaisena yhdeksäs

Lumilautaliitto

Järvilehto kauden avauksessa parhaana suomalaisena yhdeksäs

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2016 klo 17:58
Julkaisija: Lumilautaliitto

Perisherissä Australiassa laskettiin kauden ensimmäinen kilpailu. World Snowboard Tourin The Mile High oli todella kovatasoinen, sillä paikalla oli Australian hyvien treeniolosuhteiden vuoksi lähes kaikki maajoukkueet. Tiukassa kisassa ainoana suomalaisena finaaliin laskenut Kalle Järvilehto oli yhdeksäs pisteillä 61,08. Kisan voitti Ruotsin Sven Thorgren pistein 86,25.

Kisan muut suomalaiset, Roope Tonteri, Ville Paumola, Rene Rinnekangas ja Henna Ikola tippuivat semifinaaleissa jatkosta. Ikola oli heistä paras sijoittuen yhdeksänneksi, kun kahdeksan jatkoi finaaliin.

Kisan poikkeavassa formaatissa laskettiin ensin kaksi reililaskua, joiden jälkeen kaksi hyppyrilaskua. Kallen molemmat reiliranit hieman epäonnistuivat, mutta hyppyreistä toinen rani onnistui erinomaisesti. Hänen hyppyrilaskunsa oli alley oop backside 720, frontside 720, backside 1260 ja switch backside 1080.

- Kyllähän se vähän ärsyttää, kun karsinnoissa ja semeissä reilirani meni niin hyvin kuin voi vaan mennä. Finaalissa reilin kinkistä lipsahti ensin ohi ja toisella alta, niin siihen se kaatui. Päällisin puolin jäi kuitenkin ihan hyvät fiilikset. Tästä on hyvä parantaa. On jo hyvin saanut tatsiin viime kauden hyviä temppuja, joten hienosti on kausi lähtenyt liikkeelle, Kalle Järvilehto kommentoi.

- Kalle laski kyllä todella hyvin. Vaikka reilit menikin pieleen, niin silti sai itsensä kerättyä ja tehtyä parasta itseään. Kun ajattelee meitä muita joita oli kisassa, niin hyvin kaikki laskivat. Renekin olisi ollut ihan finaalikamaa ilman pientä lipsahdusta. Vaikkei nyt glooriaa tullutkaan, niin kyllä tähän voi olla tyytyväinen, päävalmentaja Antti Koskinen kommentoi.

Lisätietoja:

freestylejoukkueen päävalmentaja Antti Koskinen, email. antti.koskinen@fsa.fi / puh. 045 670 2060 
tiedottaja Tuukka Tams puh. 044-5431740 / email. tuukka.tams@fsa.fi

A-maajoukkueen viralliset yhteistyökumppanit ovat Veikkaus, Ruka, Honor ja Dextra.

Lumilautaliiton mediapankki:
http://www.epressi.com/mediapankki/kuvat.html?mediabank=44 

Suomen Lumilautaliitto
Radiokatu 20 / 00240 Helsinki
http://www.fsa.fi
https://www.facebook.com/suomenlumilautaliitto
https://twitter.com/lumilautaliitto
http://instagram.com/lumilautaliitto

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs