Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Janne Ahonen 31:s Willingenissä

Skijumping Team

Janne Ahonen 31:s Willingenissä

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2015 klo 21:37
Julkaisija: Skijumping Team

Janne Ahonen on sijoittunut parhaana suomalaisena 31:ksi Saksan Willingenissä käydyssä mäkihypyn maailmancupin osakilpailussa. Toinen kilpailuun päässyt suomalainen, Jarkko Määttä, oli lopputuloksissa viimeinen eli 50:s.

Päävalmentaja Jani Klinga oli kilpailun jälkeen allapäin.

"No... kisana oli ookoo, hienosti järjestetty kilpailu ja hieno iltakilpailu. Tulos ei vaan ollut odotetunlainen. Paljon muuta sanottavaa ei sitten olekaan", Klinga kertoi.

Janne Ahonen jäi ensimmäisenä ulos toiselta kierrokselta. Päävalmentaja Klingan mukaan konkarin hyppy ei onnistunut samalla tavalla kuin kotimaan harjoituksissa tai kilpailun karsinnassa.

"Ei sitä parasta Jannea. Rahkeissa olisi varaa nyt parempaankin. Vaikea sanoa, onko hypyssä mitään tiettyä osa-aluetta jota tarvitsisi parantaa, kokonaisuutena kilpailuhypyssä olisi parannettavaa varmasti vähän joka sektorilla. Tietysti myös tietty kilpailurutiinin puute saattaa näkyä, on kuitenkin aikaa siitä kun Janne on viimeksi ollut mukana maailmancupissa."

Jarkko Määtän kilpailu kaatui huonoon tekniikkaan ja ponnistusvaiheen epäonnistumiseen.

"Ei ollut niin hyvä kuin karsinnassa. Varmasti yliyrittämiselläkin oli jotain tekemistä lopputuloksen kanssa. Ei riittänyt tänään", Klinga kommentoi.

Olli Muotkan ja Harri Ollin taival katkesi karsintaan. Varsinkin Harri Ollin paluuta kansainvälisille lavoille on seurattu viikon aikana tarkasti myös keskieurooppalaisessa lehdistössä.

"Kansainvälisen kilpailukokemuksen puute näkyy varmasti Harrinkin tapauksessa. Rentoutta ja tiettyä itseluottamusta olisi kaivannut, karsintahyppy meni yliyrittämisenkin puolelle", Klinga analysoi.

Huomenna Willingenissä hypätään joukkuemäki. Siellä Suomen nelikko lähtee Klingan mukaan tavoittelemaan oman tason löytymistä myös kilpailutilanteessa.

"Lähdetään tekemään niitä omia hyviä suorituksia. Tavoitteena on parantaa kierros kierrokselta ja katsoa sitten, mihin se lopputuloksissa riittää", Klinga kiteyttää.

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan tästä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs