Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Jalkapallon Etelä-Amerikan MM- ja Copa America-karsinnat Viasatille ja Viaplaylle

Viaplay

Jalkapallon Etelä-Amerikan MM- ja Copa America-karsinnat Viasatille ja Viaplaylle

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2015 klo 09:45
Julkaisija: Viaplay

Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on hankkinut televisiointi lähetysoikeudet kaikkiin jalkapallon Etelä-Amerikan MM- ja Copa America -karsintaotteluihin. Ottelulähetykset aloitetaan jo tänään torstaina 12.11. todellisella jalkapallofanien unelmaottelulla Argentiina - Brasilia. 

Viasat ja Viaplay aloittavat MM-karsintojen televisioinnin välittömästi. Heti avausviikolla ohjelmistossa ovat kaikki Etelä-Amerikan huippujoukkueet Brasilia, Argentiina, Uruguay, Kolumbia ja Chile koitoksissa lopputurnauspaikoista Venäjän vuoden 2018 MM-kilpailuihin.

Etelä-Amerikan karsinnoista on pelattu toistaiseksi kaksi kierrosta ja suursuosikit Brasilia ja Argentiina ovat aloittaneet karsintansa yskähdellen. Torstai-iltana joukkueet kohtaavat todellisessa jalkapallomaailman herkkupalassa ja kentällä nähdään muun muassa FC Barcelonan brassitähti Neymar. Ottelu nähdään torstain ja perjantain välisenä yönä klo 01.55 alkaen. 

Kaikki karsintaottelut nähdään Viaplay-palvelussa ja valikoidut huippuottelut Viasat Sport Finland HD- sekä Viasat Sport HD -kanavilla suorina ja jälkilähetyksinä.

"Jalkapallon ystävät ovat viimeaikaisten uutisten myötä löytäneet luoksemme ja haluamme luoda heille laadukkaimman mahdollisen kuluttajakokemuksen. Täten myös maajoukkuejalkapalloilun todelliset huippujoukkueet Brasilia, Argentiina ja Kolumbia nousevat nyt mukaan ohjelmistoon vakituisesti. Mikä hienointa, avaamme Etelä-Amerikan MM-karsintojen televisioinnit mantereen upeimmalla ottelulla Brasilia - Argentiina jo ensi yönä!" 

Johannes Leppänen, Toimitusjohtaja, Viasat Finland & Baltics

Jalkapallon Etelä-Amerikan MM-karsintojen lähetysaikataulu Viasatilla ja Viaplayssa:

Torstai 12 marraskuuta:
klo 21.55. Viaplay: Bolivia-Venezuela
klo 22.55. Viaplay: Ecuador-Uruguay
klo 01.25. (perjantai), Viaplay: Chile-Kolumbia
klo 01.55. (perjantai) Viasat Sport Finland & Viaplay: Argentiina-Brasilia
 
Perjantai 13 marraskuuta:
klo 04.10. (lauantai) Viaplay: Peru-Paraguay
 
Tiistai 17 marraskuuta:
klo 22.25. Viaplay: Kolumbia-Argentina
klo 22.55. Viaplay: Venezuela-Ecuador
klo 00.55. (keskiviikko) Viasat Sport, Viaplay: Uruguay-Chile
klo 00.55. (keskiviikko) Viaplay: Paraguay-Bolivia
klo 01.55. (keskiviikko) Viaplay: Brasilia -Peru

Lähetysaikatauluun ja -kanaviin muutokset mahdollisia.

 

 

 

Lisätietoja

Johannes Leppänen 

Toimitusjohtaja

CEO Viasat Finland & Baltics

+358 40 162 1761

 

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs