Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Jalkapallolegendat Tihinen ja Niemi etsivät Vuoden jalkapallohuoltajaa

Cramo

Jalkapallolegendat Tihinen ja Niemi etsivät Vuoden jalkapallohuoltajaa

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2014 klo 10:00
Julkaisija: Cramo

Kultaisen sukupolven jalkapallopelaajat Hannu Tihinen ja Antti Niemi yhdessä Suomen Palloliiton sekä Cramon kanssa haluavat nostaa esiin jalkapalloseuroissa toimivien vapaaehtoisten huoltajien merkitystä. Lokakuussa selviää, kuka on vuoden 2014 jalkapallohuoltaja.

Cramo ja Suomen Palloliitto haastavat kaikki suomalaiset jalkapallon harrastajat ehdottamaan Vuoden jalkapallohuoltajaa elokuun loppuun mennessä www-osoitteessa huoltopelaa.fi.

Ehdotusten perusteella tuomaristo valitsee kesän lopussa kymmenen finalistia, joista yleisö saa äänestää suosikkiaan. Tuomaristoon kuuluu Tihisen ja Niemen lisäksi myös Cramo Finlandin toimitusjohtaja Tatu Hauhio. Voitto ratkeaa puoliksi yleisö- ja puoliksi tuomariäänillä. Viiden eniten yleisöääniä saaneen joukosta tuomaristo valitsee Vuoden jalkapallohuoltajan, joka palkitaan 11. lokakuuta Suomi-Kreikka-ottelussa Olympiastadionilla.

– Lähes puoli miljoonaa vapaaehtoista jalkapallon ystävää toimii lajin parissa viikoittain. Alle 11-vuotiaita pelaajia meillä on 50 000. Yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa haluamme nostaa esiin huoltajien työn merkitystä. Huoltajat ovat monen juniorijalkapalloilijan roolimalleja ja tekevät huoltotehtävien lisäksi tärkeää kasvatuksellista työtä, Hauhio kertoo.

Vuoden jalkapallohuoltaja -kampanjan keulakuvana toimivat kultaisen sukupolven pelaajat Hannu Tihinen ja Antti Niemi. Suomen Palloliitto palkkasi Tihisen tammikuussa pelaajakehityspäälliköksi. Hänen tehtävänsä on tukea nuoria lahjakkuuksia mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja varmistaa laadukkaan valmennuksen saaminen.

– Opin aikoinaan FC Zürichin legendaariselta huoltajalta Herman Burgermeisterilta, että jos asiat ovat kentän ulkopuolella järjestyksessä, hoituvat ne myös kentällä. Huoltajien ansiosta valmentajat voivat keskittyä valmentamiseen ja pelaajat pelaamiseen. Cramon ja Suomen Palloliiton kampanja on kunnianosoitus niille kymmenille tuhansille suomalaisille huoltajille, joilla on sydän mukana pelissä, Tihinen kannustaa.

Suomen Palloliitossa ollaan innoissaan nyt toista kertaa järjestettävästä Vuoden jalkapallohuoltajan valinnasta.

– Viime vuoden kampanja osoitti, että maamme on täynnä toinen toistaan omistautuneempia jalkapallohuoltajia. Olemme iloisia siitä, että Cramo virallisena yhteistyökumppaninamme haluaa satsata suomalaisen jalkapallon nykypäivän ja tulevaisuuden varmistaviin huoltajiin, sanoo Suomen Palloliiton markkinointipäällikkö Ilkka Vanala.

Vuoden jalkapallohuoltaja palkitaan upealla matkalla Unkariin seuraamaan EM-karsintaottelua Unkari-Suomi yhdessä legendaarisen jalkapallohuoltajan ja Captain’s Ball -voittajan Gunnar Yliharjun kanssa. Lisäksi Vuoden jalkapallohuoltajan joukkue saa 1 000 euron varustelahjakortin.

Tutustu kilpailuun osoitteessa huoltopelaa.fi.

Katso kilpailun kunniaksi Hannu Tihisen kanssa kuvattu pienoisdokumentti täältä

 

Lisätietoja

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö

GSM: 040 744 2022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

 

OS/G Viestintä

Mari Kuusinen

GSM: +358 40 196 4374, sähköposti: mari.kuusinen@osg.fi

 

Suomen Palloliitto ry

Ilkka Vanala, markkinointipäällikkö

GSM: 040 775 0836, sähköposti: ilkka.vanala@palloliitto.fi

Liitetiedostot

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa 360 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 400. Vuoden 2013 liikevaihto oli 660 miljoonaa euroa. Kotimaassa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi, www.facebook.com/cramofinland

Suomen Palloliitto on jalkapallon erikoisliitto, joka Kansainvälisen jalkapalloliiton (FIFA) jäsenenä vastaa maamme kaikesta jalkapallotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Työtä tehdään sekä kasvatus- ja harrastustoiminnan että kilpa- ja huippu-urheilun parissa ihmis- ja asiakaskeskeisestä lähtökohdasta. Suomen Palloliittoon kuuluvissa noin 1 000 jäsenseurassa on yli 119 000 rekisteröityä pelaajaa. Jalkapalloa harrastaa Suomen Gallupin tutkimusten mukaan 500 000 suomalaista. Suomen Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto. www.palloliitto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs