Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Jääkiekon World Cup 2016 sekä NHL:n kaikki lähetykset Viasat Sportilla ja Viaplaylla vuoteen 2021 saakka

Viaplay

Jääkiekon World Cup 2016 sekä NHL:n kaikki lähetykset Viasat Sportilla ja Viaplaylla vuoteen 2021 saakka

Tiedote.
Julkaistu: 20.07.2015 klo 09:00
Julkaisija: Viaplay

 

Maksutelevisioyhtiö Viasat Finlandin ja suoratoistopalvelu Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group sekä jääkiekon NHL-liiga ovat solmineet uuden viisivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä kaikki NHL-ottelut esitetään Suomessa yksinoikeudella Viasat Sport –kanavilla sekä Viaplay-palvelussa vuoteen 2021 saakka. NHL-televisiointioikeuksien jatkon lisäksi sopimus pitää sisällään lähetysoikeudet syksyllä 2016 pelattavaan jääkiekon World Cupiin sekä yksinoikeuden kaikkeen NHL:n ja World Cupin liikkuvaan kuvaan myös digitaalisissa ympäristöissä.

 

Vuodesta 2009 lähtien NHL:ää esittäneen Viasat Sportin ja Viaplayn ohjelmistossa nähdään NHL-fanien iloksi jatkossa vakituisesti myös NHL:n vuotuinen varaustilaisuus NHL Draft™ sekä palkintotilaisuus NHL Awards™. Viasat Sportin ja Viaplayn päälähetyksiin kauden aikana kuuluvat myös NHL:n päätapahtumat Stanley Cup® -playoffs ja –finaalit, NHL Winter Classic®, NHL Stadium Series™, NHL® All-Star ja NHL Heritage Classic™.

 

”Nyt solmittu sopimus antaa meille erinomaisen mahdollisuuden kehittää NHL-palveluitamme Suomessa yhteistyössä NHL:n kanssa. Jo tulevana kautena Viasat Sport –kanavat sekä Viaplay –palvelu esittävät alustavan ohjelman mukaan noin 80 Suomen primetime-aikaan pelattavaa ottelua taalajäiltä. Olemme myös jo hyvässä vaiheessa keskusteluissa NHL:n kanssa lisätäksemme Suomen parhaaseen katseluaikaan pelattavien otteluiden määrää entisestään syksystä 2016 alkaen. Nämä uudistukset ovat nostaneet NHL:n suomalaisten urheiluviikonlopun vakio-ohjelmistoon!”

Johannes Leppänen, Viasat Finland, Toimitusjohtaja

 

 

“MTG on ollut täydellinen kumppani NHL:n kiinnostavimpien tarinoiden tuomisessa pohjoismaisten kiekkofanien luokse. Jatkamme innolla maailman parhaan jääkiekon tuomista pohjolaan yhteistyössä MTG:n kanssa.”

 

David Proper, NHL Executive Vice President of Media Distribution and Strategy.

 

Jääkiekon World Cup 2016 mukana sopimuksessa

 

MTG on samalla hankkinut syyskuussa 2016 odotetun paluun tekevän jääkiekon World Cupin lähetysoikeudet. Edellisen kerran maailman parhaat kiekkomaajoukkueet kohtasivat World Cup-turnauksessa vuonna 2004 turnauksen huipennuttua Kanadan ja Suomen väliseen finaaliotteluun. Nyt leijonat hakevat finaalitappion revanssia Kanadan Torontossa. Turnaukseen parhaan miehistönsä kasaavien Kanadan, USA:n, Venäjän, Ruotsin, Suomen ja Tsekin maajoukkueiden lisäksi haasteen heittävät muun Euroopan tähdistöjoukkue Team Europe sekä Pohjois-Amerikan nuorten pelaajien tähdistö. 

 

“Jääkiekon World Cup on maajoukkuejääkiekon merkittävin turnaus, joka kokoaa kaikki parhaat kiekkoilijat yhteen ja jonka paluuta koko kiekkomaailma on odottanut pitkään ja hartaasti. Myös minulle selostajana World Cup on ollut uran tavoite, joka nyt vihdoin ensi vuonna toteutuu Viasat Sport Finland-kanavalla ja Viaplay-palvelussa.”

                                    Viasatin NHL-selostaja Antti Mäkinen

 

“Suomalaisille kiekkofaneille World Cup 2016 tulee viimeistään olemaan askel Viasat Sportin ja Viaplayn erityisellä panostuksella ja intohimolla tehtäviin urheilutuotantoihin. Moni varmasti miettii miten Leijonien ottelut näkyvät kisojen aikana, mutta aikatauluista, maksullisista ja maksuttomista lähetyksistä sekä otteluohjelmista tiedotamme erikseen myöhemmin. Luvassa on joka tapauksessa Leijonien huippuotteluita Euroopassa parhaaseen katseluaikaan.”

 

                                    Johannes Leppänen, Viasat Finland, Toimitusjohtaja

 

Viasat esittää NHL-otteluita parhaaseen katseluaikaan suomeksi selostettuna Viasat Sport Finland HD-kanavalla. Viasat Sport Finlandin muuhun ohjelmistoon kuuluvat UEFA Champions Leaguen parhaat ottelut kattavilla 60 minuutin ennakkostudioilla, Jokereiden KHL-ottelut sekä muun muassa koripallon EM-kilpailut, NFL ja FA Cup. Kiekkotarjontaa täydentävät Viasatin pohjoismaiset urheilukanavat Viasat Hockey HD, Viasat Sport HD ja NHL Extra 1-8 joilla esitetään kaikki NHL-ottelut. Kanavat sisältyvät Viasat Kulta ja Viasat Sport –maksukanavapaketteihin.

 

Viaplay -palvelu esittää kaikkien Viasatin urheilulähetysten lisäksi jokaisen NHL-ottelun, jalkapallon UEFA Champions Leaguen kaikki ottelut, Jokereiden kaikki KHL-ottelut, kattavasti koko NFL –kauden, koripallon EM-kilpailut sekä jalkapallon FA Cupin. Viaplay on saatavissa Smart-TV- ja Apple TV-sovelluksena, tietokoneella, älypuhelimilla, tableteilla, Chromecastilla sekä pelikonsoleilla.

Liitetiedostot

Lisätietoja:

 

Johannes Leppänen

Toimitusjohtaja, Viasat Finland

Puh. +358 40 162 1761

johannes.leppanen@viasat.fi

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs