Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ilmianna vapaaehtoinen: "Vuoden Liekehtijä -palkinto jaossa aktiiviselle opiskelijaurheiluseuratoimijalle 2014!

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Ilmianna vapaaehtoinen: "Vuoden Liekehtijä -palkinto jaossa aktiiviselle opiskelijaurheiluseuratoimijalle 2014!

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 14:15
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

 

"Vuoden Liekehtijä”-palkinto on tarkoitettu opiskelijaurheiluseuroissa toimivalle aktiiviselle vapaaehtoiselle, joka tuntee sydämen paloa seuratoiminnassa auttamiseen, seuran varainhankinnan edistämiseen ja antaa pyyteettömästi aikaa seuratoiminnan kehittämiseen. Erityisen paljon painoarvoa tuo se, että ehdokas on ollut perustamassa opiskelijaurheiluseuraa sellaiselle paikkakunnalle, missä ei ennen ole ollut opiskelijaurheiluseuratoimintaa.

”Liekehtijä”-palkinnon saajaa voi äänestää Opiskelijoiden Liikuntaliiton Facebook-sivujen kautta 22.9.-10.10.2014. Jokaisesta ehdokkaasta laaditaan ehdokaskortit nettisivuille ja OLL:n Facebook-sivulle osoitteeseen www.facebook.com/opiskelijaliikunta.fi

Kriteerit:
• Positiivinen asenne, innostaminen ja auttamisen meininki
• Aktiivisuus, monipuolisuus, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus

Kuka on ollut tänä vuonna seurassasi ihan liekeissä?

Ilmianna vapaaehtoinen viimeistään perjantaina 19.9. ja lähetä lyhyt esittelyteksti ja valokuva ehdokkaasta osoitteeseen: jenny.soderman(at)oll.fi

Lisää kuvamateriaalia, teetä videokuvaa, lisää kampanjasivusto Facebook:iin ja hanki näkyvyyttä ehdokkaallesi!

Liekehtijä–palkinnon saaja saa 100 euron lahjakortin liikunta-alan liikkeeseen/nettikauppaan sekä erittäin harvinaisen Liekehtijä-haalarimerkin sekä OLL:n alumien lahjoittaman Liekehtijä-pokaalin! Palkinnon saajasta tiedotetaan OLL:n viestintäkanavien kautta.

Liekehtijä-palkinto ojennetaan Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) liittokokouksessa tai muussa erikseen mainitussa OLL:n tilaisuudessa.

Lisätiedot: Palvelukoordinaattori Jenny Söderman, 0447800217, jenny.soderman(at)oll.fi

http://www.oll.fi/seuroille/vapaaehtoistoiminta-2/liekehtija-2014/

 

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta. OLL vastaa suomalaisesta opiskelijahuippu-urheilusta sekä kansainvälisestä järjestötoiminnasta ja liikunnan edunvalvonnasta opiskelijoiden osalta.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto
Lapinrinne 2
00180 Helsinki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs