Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Iivo Niskanen hiihti kymmenenneksi, Perttu Hyvärinen 46:s

Maastohiihto

Iivo Niskanen hiihti kymmenenneksi, Perttu Hyvärinen 46:s

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2015 klo 15:35
Julkaisija: Maastohiihto

Iivo Niskanen sijoittui Tour De Skin Italian Toblachissa hiihdetyssä 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailussa kymmenenneksi. Eroa voittaneeseen Kazakstanin Aleksei Poltaraniniin tuli 26,5 sekuntia. Toinen suomalainen, Perttu Hyvärinen löytyy lopputuloksissa sijalta 46, eroa kärkeen minuutti ja 22 sekuntia.

Iivo Niskanen piti päivän hiihtoaan "ihan hyvänä suorituksena".

"Hiihto kulki ihan ok, ei erityisen hyvä eikä huono hiihto. Hiihto tuntui muutenkin ihan hyvältä, vaikka mistään huikeasta päivästä ei voikaan puhua. Nousut kulkivat erityisen hyvin, ero kärkeen syntyi varmaankin tasaisilla osuuksilla."

"Lopputulokseen ei voi olla pettynyt, sillä kymmenen parhaan joukkoon sijoittumisesta pitää olla aina tyytyväinen. Huomenna hiihdetään 25 kilometrin kilpailu vapaalla, ja siihen lähden tekemään kauden parasta vapaan hiihtotavan kilpailua", Niskanen kommentoi.

Perttu Hyvärinen oli kilpailun jälkeen suoritukseensa erittäin pettynyt.

"Ala-arvoinen suoritus, huono hiihto. Paineita tuntuu olevan edelleen valtavasti. Hiihtolenkkien hyvä vire ei tahdo siirtyä millään kilpailutilanteeseen. Kalustossa tai muissa sellaisissa asioissa ei ollut vikaa, mies vaan petti. Olen todella pettynyt itseeni", Hyvärinen harmitteli.

"Myönteisiä asioita on tällaisen hiihdon jälkeen todella vaikea löytää, mutta tietysti voi käydä niinkin että tällaisen kovan rasituksen keskellä kuntokäyrä voi kääntyä nopeastikin. Huomenna hiihdettävältä 25 kilometrin vapaan kilpailulta odotan edelleen kelpo suoritusta."

Tänään naiset kilpailevat vielä Toblachissa. Vuorossa on 5 kilometriä perinteisellä hiihtotavalla ja väliaikalähdöllä.

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan luettavissa tästä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs