Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ifolor on Susijengin yhteistyökumppani

Ifolor Oy

Ifolor on Susijengin yhteistyökumppani

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2014 klo 14:10
Julkaisija: Ifolor Oy

Huikeat urheiluelämykset ovat vaalimisen arvoisia ja ifolor on mukana kannustamassa Susijengin kohti MM-menestystä. Ostamalla virallisia Susijengi-kuvatuotteita ifolorilta tuet Suomen miesten koripallomaajoukkuetta.  

Susijengi-fanimuki on jo myynnissä ifolorin verkkokaupassa ja mahtava fanituotesarja täydentyy heti MM-kisojen jälkeen Susijengi-kuvakirjalla ja -seinäkalentereilla, jonka sivuilla esiintyvät kisoissa pelanneet susijengiläiset. Nämä Koripalloliiton ja keravalaisen kuvatuotevalmistaja ifolorin yhteistyössä tekemät tuotteet sisältävät ammattivalokuvaajan ottamia kuvia MM-kisojen huippuhetkistä ja mieleenpainuvia muistoja ainutlaatuisesta kisaurakasta.

- Urheilutapahtumissa otetaan valtavasti kuvia aina ammattimaisista urheilukuvista katsojien nappaamiin kännykkäkuviin. Ifolorin kuvatuotteissa urheilun parissa koetut elämykset tuovat iloa pitkään ja niitä on ilo jakaa ystävien ja sukulaisten kanssa, valottaa markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen yhteistyön taustaa.

Susijengi-muki on nyt tilattavissa netissä www.ifolor.fi/susijengi

 

Lisätietoja:

Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs