Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Huawei lisää kierrettä Lumilautaliiton kevätkisoihin liittymällä pääsponsoreiden joukkoon

Lumilautaliitto

Huawei lisää kierrettä Lumilautaliiton kevätkisoihin liittymällä pääsponsoreiden joukkoon

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2016 klo 15:09
Julkaisija: Lumilautaliitto

Älypuhelinvalmistaja Huawei on tehnyt yhteistyösopimuksen Suomen Lumilautaliiton kanssa. Sopimuksen myötä Huaweista tulee yksi Lumilautaliiton pääsponsoreista vielä kuluvalle kaudelle. Huawein honor-brändi nähdään Lumilautaliiton kilpailuissa, kuten kevään Superviikonlopuissa. Lisäksi Lumilautaliiton A-maajoukkueen lautailijat Enni Rukajärvi ja Kalle Järvilehto ovat mukana uudessa honor-kampanjassa.

- Mahdollisuus yhteistyöhön tuli rakentaessamme uutta kampanjaa puhelinmallillemme honor 5x. Lumilautaliiton tarjoama kumppanuus istui hyvin yksiin kampanja-ajatustemme kanssa. Honor-brändille ominaista on luoda mahdollisuuksia ja tukea rohkeita tekijöitä. Enni Rukajärvi ja Kalle Järvilehto ovat hyviä esimerkkejä omaan juttuun uskomisesta ja siinä menestymisessä. Yhteistyö Lumilautaliiton kanssa tarjoaa meille myös uudenlaista sisältöä ja kuluttajakohtaamismahdollisuuksia, toteaa yhteistyöstä Huaweilla vastaava markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.

- Olemme erittäin iloisia saadessamme Huawein mukaan kumppaniverkostoomme. Honor-brändin malli tukea rohkeita ja omaan juttuunsa uskovia tekijöitä osuu täydellisesti yhteen koko lumilautailun ajatusmaailman kanssa. Huawei-kumppanuus tuo merkittävän lisän A-maajoukkueemme mittavan harjoitus- ja kilpailukiertueen laadukkaaseen läpivientiin. Lisäksi heidän tuotteidensa avulla kykenemme entistä paremmin myös tuottamaan materiaalia niin valmennuksen tueksi kuin erityisesti sosiaaliseen mediaan lumilautailua seuraavien iloksi, sanoo Lumilautaliiton toiminnanjohtaja Mika Andersson.

Huawein honor-brändi nähdään Suomi Tour -osakilpailuissa, jotka järjestetään 13.-14.2. Laajavuoressa, 12.-13.3. Talmassa, 18.-20.3. Rukalla ja kauden päätöskisassa 31.3.-3.4. Vuokatin SM-kilpailuissa.

Lisätietoja:
Sofia Lehtimäki, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Huawei Technologies Oy, kuluttajaliiketoimintayksikkö, 050 308 2228, sofia.lehtimaki@huawei.com
Mika Andersson, toiminnanjohtaja, Suomen lumilautaliitto, 050 518 6440, mika.andersson@fsa.fi

Lumilautaliiton mediapankki:
http://www.epressi.com/mediapankki/kuvat.html?mediabank=44 

Suomen Lumilautaliitto
Radiokatu 20 / 00240 Helsinki
http://www.fsa.fi
https://www.facebook.com/suomenlumilautaliitto
https://twitter.com/lumilautaliitto
http://instagram.com/lumilautaliitto

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs