Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Hiihtoniilot tulevat taas – Oletko valmis?

Suomen Latu

Hiihtoniilot tulevat taas – Oletko valmis?

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2014 klo 15:14
Julkaisija: Suomen Latu

Suomen Ladun Hiihtoniilot viilettävät jälleen laduilla. He tarjoavat apua kun suksi ei luista, ja tuovat hiihdon ilosanomaa koko kansalle. Hiihtoniilokampanja alkaa 1.1.2015 ja kestää hiihtokauden loppuun saakka. 

Suomen Ladun Hiihtoniilot on erilainen hiihdon edistämiskampanja, jossa Hiihtoniiloiksi pukeutuneet vapaaehtoiset opastavat suomalaisia ja somelaisia hiihdon ihmeelliseen maailmaan. Hiihtoniilon tunnistat menneiden vuosikymmenten Karhu-piposta ja hipsterinsinisestä hiihtoanorakista.

Hiihdolla on pitopohjasuksista ja pikavoiteista huolimatta edelleen vaikean ja teknisen lajin maine. Suomen Ladun Hiihtoniilot pyrkivät tekemään hiihdon helposti lähestyttäväksi ja tuovat esiin sen parhaat puolet kuntoilu- ja retkeilyharrastuksena.

Suomen Ladun Hiihtoniilot päivystävät ympäri Suomea ladun varressa ja erilaisissa tapahtumissa. Hiihtoniilot järjestävät hiihto- ja voitelukouluja, hiihtoretkiä ja kannustavat ihmisiä hiihtämään. Tulevat tapahtumat voi tarkistaa Hiihtoniilojen Facebook-sivuilta sekä Suomen Ladun nettisivuilta. Facebookissa voi myös esittää Hiihtoniiloille kysymyksiä ja saada ajankohtaisia vinkkejä esimerkiksi hyvistä hiihtoreiteistä.

www.facebook.com/hiihtoniilot

Suomen Ladun Hiihtoniilot voit tavata pääkaupunkiseudulla, Hollolassa, Iisalmessa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä ja Siilinjärvellä.

www.suomenlatu.fi/hiihtoniilot

Lisätietoja:

Hanna Okkonen
aikuisliikunnan koordinaattori, Suomen Latu ry
p. 045 138 4928
hanna.okkonen@suomenlatu.fi

Panu Könönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Suomen Latu ry
p. 040 703 6209
panu.kononen@suomenlatu.fi

Liitetiedostot

Suomen Latu on suomalaisten liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 78 000 jäsentä 216 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs