Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Hiihtolajit ja jääkiekko paiskaavat kättä - Lahti2017 ja Jokerit yhteistyöhön

Lahti 2017

Hiihtolajit ja jääkiekko paiskaavat kättä - Lahti2017 ja Jokerit yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 13:47
Julkaisija: Lahti 2017

Vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisat ja KHL-liigaa pelaava Jokerit aloittavat uudenlaisen lajienvälisen yhteistyön. Lahden MM-kisat näkyy muun muassa Jokereiden vieraspelipaidoissa kaudella 2015-16.

Veikkauksen mahdollistama yhteistyömalli avaa MM-kisoille mahdollisuuksia niin kotimaahan kuin Venäjälle suuntautuvassa markkinoinnissa ja viestinnässä.

- Olemme innoissamme yhteistyöstä, koska Jokerit on kansallisesti kiinnostava kansainvälisen tason brändi. Meitä yhdistää halu tehdä asioita uudella tavalla ja puhutella kaikkia suomalaisia yli alue- ja lajirajojen, toteaa vuoden 2017 MM-kisojen pääsihteeri Janne Leskinen

- Jokerit -yhteistyö ei myöskään millään tavalla sulje pois muita yhteistyökuvioita. Sen sijaan että kilpailisimme asiakkaista, teemme mielellämme asioita yhdessä, jatkaa Leskinen.

Jokerit lähtee innolla yhteistyöhön pohjoismaisten hiihtolajien ja MM-kisaprojektin kanssa

- Seitsemästä KHL-maasta Venäjä on maailman suurin maastohiihdon markkina. Kohderyhmäkin sopii hienosti, sillä KHL-otteluissa kävijät ovat tyypillisesti hyvin koulutettua, urheilusta kiinnostunutta ja kulutuskykyistä porukkaa. Uskomme, että yhteistyö palvelee kaikkia osapuolia ja herättää runsaasti myönteistä huomiota Venäjän markkinoilla, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Veikkaus solmi kaksivuotisen yhteistyösopimuksen Jokereiden kanssa kesäkuussa. Veikkauksen rahapelilupa rajoittuu Suomeen, joten toimenpiteetkin kohdistuvat kotimaahan. Näinollen Veikkaus antaa mainospaikkansa Jokereiden vieraspelipaidassa Lahti2017-kisoille. Veikkauksen ja Hiihtoliiton yhteistyöllä on pitkä historia, mikä antaa luontevan pohjan ns. cross promotion –hankkeelle.

- Suomalaiselle urheilun ystäville on tärkeää, että MM-kisat onnistuvat. Veikkaus ja Jokerit haluavat olla mukana auttamassa tämän tavoitteen saavuttamista, kertoo Veikkauksen urheilupelien liiketoimintaryhmän johtaja Sami Kauhanen.

- Sopimus avaa paljon mahdollisuuksia molemmille osapuolille. Ajallinen yhteys Lahden MM-kisoihin toi tarjolle vielä luontevan lisäelementin. Tällä kolmen osapuolen yhteistyöllä voimme olla edistämässä suomalaisen ja suomalaisille tärkeän talviurheilun menestystä. Veikkaus haluaa olla mukana urheilussa, joka kiinnostaa asiakkaitamme, jatkaa Kauhanen.

Veikkauksen tuotolla on tuettu vuoden 2017 Lahden MM-kisojen kisapaikkojen rakentamista. Lahden urheilukeskuksen pääkatsomon peruskorjaus on saanut 630 000 euroa, urheilukeskuksen latureittien eritasojärjestelyt stadionilla 400 000 euroa ja hyppyrimäkien tuomaritornien peruskorjaus 50 000 euroa. Normaalimäen muutostöihin myönnettiin tukea veikkausvoittovaroista 300 000 euroa.

 

 

#Lahti2017
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut 22.2.-5.3.2017

www.lahti2017.fi
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs