Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Hevoset 2015 -messujen uudeksi pääyhteistyökumppaniksi Horze

Tampereen Messut

Hevoset 2015 -messujen uudeksi pääyhteistyökumppaniksi Horze

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2014 klo 21:43
Julkaisija: Tampereen Messut

HEVOSALAN YKKÖSMESSUT JÄLLEEN HUHTIKUUSSA TAMPEREELLA

Suomen suurimmat hevosalan ammatti- ja harrastemessut Hevoset 2015 järjestetään tulevana keväänä 11.–12.4.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Keväinen koko hevosalan yhteinen tapahtumaviikonloppu kutsuu Tampereelle niin ravi että ratsupuolen ammattilaiset ja harrastajat kuin myös perheet ja muut hevosista kiinnostuneet. Messujen korkeatasoinen näytösareena- ja seminaariohjelma sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet houkuttelevat vuosittain yli 150 näytteilleasettajaa ja lähes 15 000 kävijää. Hevoset 2015 -messujen pääyhteistyökumppani on Horze.

– Tampereen Hevoset-messut on hieno tapahtuma, jossa eri hevosurheilun muodot ja sidosryhmät kohtaavat yhdessä ja samassa tapahtumassa. Messujen järjestämisajankohta on myös erinomainen. Pirkanmaan seutu on yksi Suomen suurimmista hevostalousalueista ja on hienoa, että alan harrastajille ja muille kiinnostuneille järjestetään tällainen messutapahtuma. Horze on osa Finn-Tack-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin alan toimija niin ravi kuin ratsupuolella, joten on luonnollista ja tärkeää, että tuemme tapahtumaa, kertoo Horzen toimitusjohtaja Johannes Nevanlinna.

Viihdyttävää ohjelmaa ja korkeatasoisia seminaareja

Vuosittain järjestettävien Hevoset-messujen vahvuus on vuodesta toiseen ajankohtainen ja mielenkiintoinen seminaaritarjonta, asiapitoiset tietoiskut sekä näytösareenan viihdyttävät ja opettavaiset ohjelmanumerot. Tänäkin vuonna messuilla kuullaan ja nähdään tunnettuja hevosalan osaajia sekä nuoria tulevaisuuden tähtiä. Seminaarien ja tietoiskujen lisäksi ohjelmassa on muun muassa haastatteluita ja koulutustilaisuuksia, työnäytöksiä sekä upeita kilpailuja, esityksiä ja rotuesittelyjä.

Kaksipäiväinen hevostarvikkeiden ja -varusteiden ostosparatiisi

Hevoset-messuilta löytyy valtakunnallisesti Suomen laajin valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita yli 150 näytteilleasettajan osastolla. Messuilla on joka vuosi runsaasti niin ratsu- kuin ravipuolen uutuustuotteita ja myydään sekä tulevan että edellisen kauden sesonkituotteita messuhinnoin. Tapahtumassa on myös tuotteita aina tallirakentamisesta ja -tarvikkeista hevosten hoitotuotteisiin ja rehuihin sekä hyvinvointiin. Lisäksi messuilla esitellään monipuolisesti muun muassa seura- ja järjestötoimintaa sekä alan kasvatus-, jalostus- ja myyntitoimintaa.

Keväällä 2014 Hevoset-messuilla tehdyn virallisen messututkimuksen mukaan 100 prosenttia messuvieraista kertoi tapahtuman vastanneen odotuksia. Kaksipäivänen tapahtuma kokosi yhteen ennätykselliset 14 742 kävijää ja 160 näytteilleasettajaa. Hevoset-messut järjestää Tampereen Messut Oy.


Hevoset-messut on esillä Helsinki International UB Horse Show -tapahtumassa 23.–26.10.2014. Tervetuloa tutustumaan tapahtumaan osastolle 14. Samalla voi osallistua arvontaan, jossa palkintona on kahden päivän ranneke Hevoset 2015 -messuille, jotka järjestetään11.–12.4.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messut ovat avoinna lauantaina 11.4. klo 9–19 ja sunnuntaina 12.4. klo 10–18.

LISÄTIEDOT: www.hevosmessut.fi, Facebook: www.facebook.com/Hevosmessut
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, Twitter: @TampereenMessut
Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005, veli-pekka.rouvali(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, p. 0400 914 877, meri.mattila(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs