Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Herolalle maailmancup-kauden heikoin sijoitus

Nordic Combined

Herolalle maailmancup-kauden heikoin sijoitus

Tiedote.
Julkaistu: 20.12.2015 klo 17:58
Julkaisija: Nordic Combined

Lauantaina kahdeksanneksi yhdistetyn maailmancupin kilpailussa Itävallan Ramsaussa taistellut Ilkka Herola päätyi sunnuntain kisassa 30:nnelle sijalle.

Suomalaisen mukaan sekä suoritus mäessä että hiihto-osuus menivät pahasti penkin alle.

“Ei tästä jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa. Lähtökohtaisesti kaikki meni pieleen. Hyppy oli huono ja hiihto oli huono”, Herola ruoski itseään.

Hiihto-osuudelle Herola joutui lähtemään yli kaksi minuuttia kärkeä perässä. Suuri takamatka näkyi lopputuloksissa lopulta karusti. Tämän lisäksi myös suksivalinta meni mönkään.

“Pikkaisen väärän suksivalinnan tein. Olin liian kaukana hiihto-osuudelle lähdettäessä. Tuon huonommin ei voi enää vetää, tulipa sekin nähtyä”, Puijon Hiihtoseuran urheilija murjaisi.

Toisen suomalaisedustajan Jim Härtullin sunnuntain urakka loppui karsintaan.

Ramsaun viikonlopun sunnuntain  kilpailun voiton kuittasi Eric Frenzel tasaisen hyvällä suorituksella. Maailmancupissa neljäntenä oleva saksalainen oli mäen jälkeen kuudennella sijalla. Toiseksi Ramsaussa sivakoi Norjan Jarl Magnus Riiber ja kolmanneksi Saksan Manuel Faisst.

Kokonaistilanteen kärjessä on sunnuntaina viidenneksi päätynyt Norjan Magnus Krog ennen Saksan Fabian Riessleä ja Japanin Akito Watabea. Herola puolestaan löytyy 11:nneltä sijalta 111 pisteen turvin.

“Syyskausi jää ehdottomasti plussalle. Ei se yhteen epäonnistumiseen kaadu. Aika tasaisesti olen pystynyt vetämään. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun”, suomalainen tiivisti maailmancupin syyskauden annin.

Yhdistetyn maailmancup jatkuu siis ensi vuoden puolella. Tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna on ohjelmassa kaksi kilpailua Saksan Schonachissa.

Tulokset

Liitetiedostot

Facebook
Twitter @ncteamfinland
Instagram @ncteamfinland
#ncteamfinland
Soundcloud
LUMISPORT TV (YouTube)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs