Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Herola jälleen kympin sakkiin kesä GP:llä Itävallassa

Nordic Combined

Herola jälleen kympin sakkiin kesä GP:llä Itävallassa

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 21:58
Julkaisija: Nordic Combined

Yhdistetyn kesä GP-sarja jatkui tänään Itävallan Tschaggunsissa. Hyppyosuus kuivui kasaan takatuulen vuoksi ja eilinen varakilpailu määräsi järjestyksen kymmenen kilometrin hiihto-osuudelle. Ilkka Herola hiihti vahvasti nostaen sijoituksensa kahdeksanneksi.

Tiistainen varakilpailu ei ollut suomalaisten parasta hyppäämistä. Ilkka Herola lähti hiihto-osuudelle sijalta 14.

”Maanantaina teimme pitkän vaelluksen vuorilla. Se ei ollut paras valmistautuminen hyppykisaan. Talvella ei tietenkään näin radikaaleja valmistautumisia käytetä, nyt kesällä kuitenkin kisat ovat osa harjoittelua”, mietti päävalmentaja Petter Kukkonen.

”Ajatus oli, että vasta tänään hypätään kisa. Siksi tuo tiistain varakisa ei ollut kovin kummoinen. Muutoin kyllä hyviä hyppyjä on tullut kesälläkin, vaikka GP-kisoissa hyvän ponnistuksen ja alastulon osuminen samaan hyppyyn antaa vielä odottaa”, summasi Ilkka Herola.

Hiihto-osuuden reitti, pitkä ylämäki ja samanmittainen alamäki, kasasi kärkiporukan kärjessä ollutta kaksikkoa lukuun ottamatta. Ilkka Herola oli tyytyväinen hiihtoonsa, vaikka loppukiri ei irronnutkaan.

”Ylämäessä yritettiin hiihtää, mutta alamäessä peesailtiin. Ei oikein kukaan ottanut vetovastuuta. Hyvä hiihto joka tapauksessa, vaikka paremmat sijat hiipuivat loppukiriin tai sen puuttumiseen”, jatkoi Ilkka Herola hiihtoanalyysillä.

Kilpailun voittii Itävallan Mario Seidl, joka johti kisaa jo hyppykierroksen jälkeen. Toinen oli Japanin Akito Watabe ja kolmas Saksan Fabian Riessle. Matti Herola oli 37:s.

Tulokset kokonaisuudessaan 

Kesä GP -sarjan kokonaistilanne 

Yhdistetyn kesä GP -sarja jatkuu perjantaina ja lauantaina Saksan Oberstdorfissa. Kiertueella mukana on Herolan veljesten lisäksi Leevi Mutru.

 

Median yhteyshenkilönä toimii päävalmentaja Petter Kukkonen, puh. +358 40 120 7772, petter.kukkonen@hiihtoliitto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs