Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » FootBalance lanseeraa ainutlaatuisen 3D-tuotantoinnovaation

FootBalance lanseeraa ainutlaatuisen 3D-tuotantoinnovaation

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2016 klo 15:18
Julkaisija: FootBalance

Hyvinvoivat jalat missä ja milloin tahansa

Yksistään suomalaisista yli 70 prosenttia kärsii jonkinlaisista jalkavaivoista. Kansainvälinen kasvuyritys FootBalance on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa uudenlaisen 3D-skannaus- ja tuotantotekniikan, jonka avulla se valmistaa jalkojen asennon korjaavia pohjallisia.

Terveet jalat näkyvät hyvinvoinnissa ja kansantaloudessa. Virheasennot voivat aiheuttaa lihas- ja nivelkipuja sekä selkävaivoja, joiden hoitamisesta koituu yhteiskunnalle isoja kustannuksia.

Suomalainen FootBalance on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa 3D-tuotantotekniikan, jolla se valmistaa yksilöllisiä pohjallisia. Pohjalliset korjaavat jalkojen asennon ja auttavat estämään ongelmien syntymistä. Lukuisat erilaiset kengät saa FootBalancen avulla täydellisesti istuviksi.

FootBalancen kehittämä uusi tuotantomekaniikka yhdistää robottiteknologiaa ja 3D-profilointia. Näin varmistetaan, että jokainen pohjallinen on aina täysin yksilöllinen.

- Olemme ylpeitä saadessamme lanseerata tämän ainutlaatuisen teknologian Suomessa yhteistyökumppanimme Intersportin kanssa. Uusi 3D-teknologia tukee vahvasti myös kansainvälistä kasvuamme tuhansissa jälleenmyyntipisteissämme, sanoo FootBalancen toimitusjohtaja Klaus Rauhansalo.

FootBalance-pohjalliset räätälöidään Intersportissa tehdyn jalka-analyysin perusteella. Valmiit pohjalliset 3D-skannataan, minkä jälkeen pohjallisia voi tilata verkosta mihin ja milloin tahansa.

- Jalkaongelmat ovat kansanterveydellinen taakka eri puolilla maailmaa. Me haluamme varmistaa, että jokainen liikkuu hyvässä asennossa. Uuden 3D-tekniikkamme etuja ovat nopeus, kustannustehokkuus, monimateriaalituotanto, ekologisuus sekä se, että jokainen pohjallinen on täysin ainutlaatuinen, sanoo FootBalancen perustaja, ortotiikkaan erikoistunut fysioterapeutti Erkki Hakkala.

FootBalance on yksi harvoista suomalaisista kasvuyrityksistä, joka on saanut tukea sekä Tekesiltä, Keksintösäätiöltä että Finnveralta. FootBalancen patenttisalkun koko on 22, joista 12 jo myönnettyä patenttia.

Yritys toimii kaikkiaan 40 maassa. Päämarkkina-alueet ovat ovat Britannia, EU, Yhdysvallat, Japani ja Pohjoismaat.

Lisätiedot:

Erkki Hakkala, puh. +358 50 3687713, erkki.hakkala@footbalance.com

Klaus Rauhansalo, puh. +358 40 7515861, klaus.rauhansalo@footbalance.com

 

Liitetiedostot

FootBalancen on perustanut vuonna 2003 fysioterapeutti ja innovaattori, Erkki Hakkala. Hänen visionaan oli kehittää yksilöllisesti muotoiltavat, korkealaatuiset mutta kaikkien saatavissa olevat pohjalliset, jotka parantavat jalkojen terveyttä ja vähentävät jalkakipuja. FootBalancen innovatiivinen konsepti – perusteellinen jalka-analyysi ja paikan päällä myymälässä yksilöllisesti muotoiltavat pohjalliset – on herättänyt paljon kiinnostusta maailmanlaajuisesti. Vuonna 2007 tapahtuneen lanseerauksen jälkeen FootBalance on kasvanut kotimaisesta yrityksestä kansainväliseksi tekijäksi, jonka pohjallisia myydään tällä hetkellä 40 maassa, neljällä eri mantereella.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs