Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » FIS-koodista sekä AFP jäsenyydestä kaudelle 2016-2017

Ski Sport Finland

FIS-koodista sekä AFP jäsenyydestä kaudelle 2016-2017

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2016 klo 11:09
Julkaisija: Ski Sport Finland

 

FIS-koodin tarvitsevat kaikki urheilijat, jotka osallistuvat Kansainvälisen Hiihtoliiton eli FIS:n kilpailukalenteriin merkittyihin kilpailuihin kotimaassa tai ulkomailla. FIS-koodi tarkoittaa käytännössä rekisteröitymistä FIS-listalle eli kansainväliselle rankinglistalle, joten urheilijalla on oltava FIS-koodin lisäksi aina myös kansallinen kilpailulisenssi ja vakuutus.

Kaikissa lajeissa (alppi / freestyle) on erilliset FIS-listat, joten niihin tarvitaan myös erilliset FIS-koodit. FIS-koodin hinta on 45 euroa kaudella 2016 - 2017.

Ilmoittautuminen FIS-listalle kaikkien lajien osalta tehdään täyttämällä ja allekirjoittamalla FIS-julistus eli Athlete's Declaration for Registration with the International Ski Federation (FIS), jolla urheilija tunnustaa tietävänsä kilpailemisesta aiheutuvat riskit. Allekirjoitettava englanninkielinen lomake löytyy tästä. Alaikäisen urheilijan FIS-julistuksen allekirjoittaa urheilijan lisäksi myös huoltaja. Allekirjoitettu FIS-julistus toimitetaan joko skannattuna sähköpostin liitteenä tai kirjepostina allekirjoittaneelle. FIS-koodi maksetaan laskulla, jonka urheilija saa sähköpostitse tai kirjeitse kotiosoitteeseen.

Kun urheilija on kerran ilmoittautunut FIS-listalle, ei hänen tarvitse ilmoittautua erikseen vuosittain. Kaikki edellisellä kaudella FIS-koodin maksaneet saavat automaattisesti seuraavan kauden maksulomakkeen. Jos et ole vielä saanut FIS-koodin maksua kaudelle 2016-2017, ole yhteydessä minuun! Kun et enää halua pysyä aktiivisena FIS-listalla, ilmoita siitä meille niin ei tule turhia laskuja kenellekään!

Freeski-lajit, Halfpipe, Slopestyle ja Big Air

Ne urheilijat, jotka eivät halua kilpailla FIS-pisteistä, tai eivät halua kulkea urallaan kohti kansainvälistä huippu-urheilijauraa: FIS-kilpailuja, Eurooppa Cupia, Maailman-Cupia, MM-kisoja tai Olympialaisia, voivat valita FIS-koodin sijaan AFP jäsenyyden.

AFP eli The Association of Freeskiing Professionals, jäsenyys tarkoittaa käytännössä rekisteröitymistä AFP World Tour ja Junior Ranking listoille. Lisäksi jäsenet pääsevät käyttämään kaikkea AFP:n julkaisemaa tuomarointi materiaalia, AFP:n nettisivuilla. AFP jäsenyyden hinta on 40 dollaria kaudella 2016-2017.

Ski Sport Finland tekee yhteistyötä AFP:n kanssa ja AFP myöntääkin nyt meidän jäsenseurojen urheilijoille 5 dollarin alennuksen AFP jäsenyydestä. Alennettu hinta on voimassa vain 1.9.-14.9. ja lunastetaan ainoastaan tämän linkin kautta.

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=KRZ79DT6TQL7C

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jos sinulla on kysyttävää liittyen FIS-koodiin, AFP jäsenyyteen tai muihin lisenssiasioihin, ole yhteydessä! 

Syksyä odotellen,

Minna Karhu
Seurapalvelut – alppi ja freestylehiihto

Ski Sport Finland
Italahdenkatu 22 B
FI-00210 Helsinki
FINLAND

tel: +358 44 0211024
e-mail: minna.karhu@skisport.fi

www.skisport.fi
www.facebook.com/skisportfinland
www.twitter.com/skisportfinland
www.youtube.com/user/SkiSportFinlandTV
www.instagram.com/skisportfinland

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs