Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Fanny Samppa neljäs junioreiden EM-finaalissa

Suomen Voimisteluliitto

Fanny Samppa neljäs junioreiden EM-finaalissa

Tiedote.
Julkaistu: 08.11.2015 klo 16:23
Julkaisija: Suomen Voimisteluliitto

Kilpa-aerobicin EM-kilpailujen finaalipäivä käynnistyi erinomaisesti, kun turkulainen Fanny Samppa nosti sijoituksiaan neljänneksi. Alkukilpailujen jälkeen kahdeksantena ollut Samppa suoritti ohjelmansa rennon varmasti ja jäi niukasti mitalien ulkopuolelle pistein 19,700.

"Alkukilpailuun verrattuna finaalissa oli paljon rennompi fiilis mennä lavalle ja siksi myös suoritusta oli mukavampi tehdä. Suoritus sujui nyt siistimmin, ja tehdessä ei jännittänyt. Oli tosi hienoa päästä kilpailemaan finaaliin, lämmittelytilassa kaikki olivat niin hyviä. Tuli sellainen olo, että lavalla pitää osoittaa että kuuluu joukkoon”, 15-vuotias arvokilpailujen ensikertalainen kuvaili.

”Sijoitus tuntuu uskomattomalta, sillä etukäteen olin ajatellut että jo 15 parhaan joukkoon pääseminen vaatisi todella onnistuneen suorituksen."

Junioreiden Euroopan mestaruuden voitti Romanian Madalina Cucu huippupistein 20,750.

Finaalit jatkuvat illalla aikuisten sarjoilla. Suomesta mukana ovat myöhään lauantai-iltana paikan saavuttanut ryhmä, joka sijoittui karsinnassa sijalle 8 pistein 19,105 sekä Aerodance-ryhmä.

 

Tulokset
Junioreiden (15-17 v.) EM-kilpailut, finaali

1. Madalina Cucu, Romania 20,750
2. Mariia Tereshina, Venäjä 20,050
3. Anna Bullo, Italia 20,000
4. Fanny Samppa, Suomi 19,700

 Kaikki tulokset http://www.eurobics2015.com/#!sobre-1/cu07

Suomen Voimisteluliitto on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs