Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ennätysmäärä Suomeksi selostettuja NHL-otteluita nyt alkavalla kaudella

Viaplay

Ennätysmäärä Suomeksi selostettuja NHL-otteluita nyt alkavalla kaudella

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2015 klo 10:53
Julkaisija: Viaplay

Kauan odotettu NHL-kausi käynnistyi vihdoin ke-to välisenä yönä. Viasat ja Viaplay näyttävät kuluvalla kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Suurin parannus on kuittenkin se, että nyt Suomessa nähdään 91 live-ottelua parhaaseen katseluaikaan, ja valtaosa niistä suomenkielisellä selostuksella.

NHL ilmoitti Suomen medialle tiistaina lähetetyssä lehdistötiedotteessa panostavansa entistä enemmän eurooppalaisten jääkiekko-fanien palvelemiseen. Viikonloppuina päiväsaikaan pelattavat matinea-ottelut ovat saavuttaneet vankan aseman Pohjois-Amerikassa. Tästä johtuen Euroopassa nähdään nyt 91 suoraa runkosarjapeliä parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan, Suomessa alkaen iltaseitsemän ja yhdentoista välillä.

”NHL on onnistunut tekemään lähes mahdottomasta mahdollisen uudella otteluohjelmallaan. Se pitää amerikkalaiset tyytyväisinä ja palvelee samalla myös eurooppalaisia jääkiekkofaneja. Meillä suomalaisilla on jo vuosikymmeniä ollut iso rooli NHL:ssä ja nyt sarja tekee todella merkittävän vastapalveluksen. Heidän pelinavauksensa inspiroi myös meitä. Tulevalla kaudella selostamme matseja entistä enemmän suomeksi myös Viasat Sport Finlandin rinnakkaiskanavalla Viasat Hockeylla.  Haluamme, että kaikenikäiset jääkiekkofanit voivat katsoa pelejä yhdessä”, Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen kertoo.

Viasatin selostaja Antti Mäkinen ei hätkähdä lisääntyvää työmäärää. ”NHL:n arvostus on noussut kohisten Pohjois-Amerikassa ja he haluavat laajentaa yleisöään. Nyt mekin voimme olla täysillä mukana maailman parhaassa jääkiekkosarjassa. Suomessa on Euroopan aktiivisimmat NHL-fanit, mutta olemme aikaisemmin tyytyneet seuraamaan omia tähtiämme Amerikan poikien ehdoilla. Muutosta tilanteeseen on odotettu pitkään ja nyt kun se on vihdoin tapahtunut, olen valmis tekemään kaikkeni, että NHL:stä tulee olennainen osa jokaisen suomalaisen kiekkofanin elämää. Ensi vuonna pelataan myös kaikkien aikojen lätkäturnaus World Cup, edessä on aivan huikea kausi,” Mäkinen hehkuttaa.

Kaikki parhaaseen katseluaikaan pelattavat ottelut näkee sekä Viasatin kanavilla että Viaplayn kautta. ”Prime time -pelejä on melkein joka viikko ja parhaina viikonloppuina jopa 5-6 matsia. Vielä vuosi pari sitten tällaisesta otteluohjelmasta ei osannut edes uneksia, NHL on todella osoittanut arvostavansa meitä suomalaisia”, Johannes Leppänen summaa.

Liitetiedostot

Lisätietoja

Johannes Leppänen

CEO Viasat Finland & Baltics

Puh. +358 40 162 1761

johannes.leppanen@viasat.fi

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs