Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » eMotorsportiin hurahtanut Kalle Palander ja Circuit haastavat yritykset hyväntekeväisyyteen!

Circuit eMotorsport

eMotorsportiin hurahtanut Kalle Palander ja Circuit haastavat yritykset hyväntekeväisyyteen!

Tiedote.
Julkaistu: 26.10.2015 klo 09:15
Julkaisija: Circuit eMotorsport

http://www.circuit.fi/cbc

Räväkkä ja suorapuheinen Kalle Palander, 38, on Suomen menestynein alppihiihtäjä, joka lopetti uransa syksyllä 2012.

Meriittilistalla on mm. pujottelun MM-kulta vuodelta 1999 ja pujottelun maailmancupin voitto kaudelta 2002-2003.

Viime vuosina aktiivinen, virtuaaliseen moottoriurheiluun hurahtanut Kalle Palander on toiminut mm. vuonna 2007 perustetun moottoriurheilukonseptin CIRCUIT WORLD OF eMOTORSPORTin johtoryhmässä.

Johtoryhmään kuuluvat myös yrityksen perustajiin lukeutuva Valtteri Leitola ja suomalaisen autobisneksen veteraanina tunnettu Esko Kiesi.

www.circuit.fi

Helsingissä toimiva Circuit World of eMotorsport –konsepti muodostuu kolmesta yrityksestä, joilla jokaisella on moottoriurheiluun liittyvä tehtävä:

1)    Circuit Centers Oy rakentaa maailmanlaajuisen moottoriurheiluteematun tapahtumakeskusten verkoston, joka tarjoaa palveluita eMotorsportin lajiharrastamiseen sekä kisatapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Circuit eMotorsport Centerit ovat ympäristö sosiaaliselle kanssakäymiselle, tapahtumapalveluille ja medialle.

2)    Circuit Media Oy keskittyy TV- ja mediatuotantoon valituilla markkina-alueilla ja toimintaympäristöissä.Yritys toimii tiiviissä yhteistyössä nousevien ajajakykyjen, urheilusponsoreiden ja yhteistyökumppanien kanssa parhaan näkyvyyden ja lopputuloksen saavuttamiseksi.

3)    Circuit Games Oy keskittyy eMotorsport -kilpailuiden ja -turnausten järjestämiseen sekä eMotorsport-pelin ja ekosysteemin kehittämiseen. Peliin liittyy useita eri pelaajarooleja ja välineistöä aina virtual reality-teknologian hyödyntämiseen asti. Ajatuksena on tehdä eMotorsportista ’todellisuutta’.

eMotorsport on sanasta eSport (vrt. kilpapelaaminen, elektroninen urheilu) johdettu nimitys moottoriurheilulajille, jolla tarkoitetaan pelejä, peliteknologiaa ja esimerkiksi simulaattoreita hyödyntävää harrastus- ja kilpamoottoriurheilua.

KATSO ESITTELYVIDEO:
http://www.circuit.fi/b2b-event-services (Kalle Palander: ”Tervetuloa tänne eMotorsportin maailmaan...”)

 

HYVÄNTEKIJÖIDEN MOOTTORIURHEILUA - CBC - CIRCUIT BUSINESS CHARITY

SUOMEN PUNAINEN RISTI, LASTENKLINIKOIDEN KUMMIT ja RONALD McDONALD LASTENTALOSÄÄTIÖ

Elämä on antanut minulle paljon. Nyt on jo korkea aika antaa jotain takaisin. Yhdessä me voimme auttaa. Circus Business Charity antaa auttamiseen urheiluviihteelliset puitteet ja suomalaiset yritykset voivat antaa siihen sisällön. Hyväntekeväisyyskohteinamme ovat Suomen Punainen Risti, Lastenklinikoiden Kummit ja Ronald McDonald Lastentalosäätiö.

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Tässä projektissa varat ohjautuvat mm. Nälkäpäivä-keräykseen.

Lastenkilinikoiden Kummit tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. 

Ronald McDonald Lastentalosäätiön tarkoituksena taas on kaikin tavoin edistää lasten hyvinvointia ja kerätä varoja lasten terveydenhoidon edistämiseen sekä ylläpitää Ronald McDonald Taloa. Ronald McDonald Talo on tarkoitettu pitkäaikaissairaille lapsille ja heidän perheilleen kodinomaiseksi majoitusvaihtoehdoksi pitkien sairaalahoitojen ajaksi.

Lahjoitetaan siis yhdessä vähintään 50 000 euroa Punaiselle Ristille, Kummeille ja Ronald McDonald Lastentalosäätiölle,” sanoo Kalle Palander.

 

OSALLISTUMINEN CIRCUIT BUSINESS CHARITYYN ON YRITYKSILLE HAUSKAA JA HELPPOA

Circuit Business Charity on yritysten välinen haastekilpailu, jossa teet hyvää ja pääset samalla nauttimaan virtuaalisen Motorsportin sykkeestä.

Kisaan otetaan mukaan 50 nelihenkistä yritysjoukkuetta, jotka kisaavat toimialakohtaisissa karsinnoissa. Finaaliin pääsee jokaisesta lohkosta 3 parasta kuljettajaa edustamaan omaa yritystään.

Ilmoittaudu ja/tai haasta kilpailijasi, työkaverisi tai asiakkaasi mukaan!

Kilpailu ajetaan äkäisen oloisilla formulasimulaattoreilla, joilla pääset aitoon kisatunnelmaan.

 

Toimialakilpailut ja finaali:

Järjestämme aluksi viisi toimialakilpailua, joten valitse niistä sopivin ja tule mukaan. Jokaiseen toimialakilpailuun pääsee mukaan 10 yritystä.

Kilpailut järjestetään päiväsaikaan. Kilpailuun voi ilmoittaa mukaan kolme kuljettajaa ja ’managerin’ tai mekaanikon.
Voit nimetä tiimiisi myös ammattikuljettajan tai jonkun muun ”petroolipään”.

Ja muistathan, että ’sisäsiisti’ virtuaalinen moottoriurheilu eli eMotorsport sopii erinomaisen hyvin myös naisille!

Finaaliin selviytyvät jokaisen toimialafinaalin kolme parasta, joten kunkin yrityksen kolmella kuljettajalla on hyvät menestymisen mahdollisuudet.

Finaaliin kutsutaan lisäksi julkisuuden henkilöitä, hyväntekeväisyysorganisaatioiden edustajia ja median edustajia.

Streamaamme jokaisen toimialapäivän ja tietysti finaalin, joten myös yrityksissä voidaan seurata kilpailutapahtumia.Media:

Teemme tapahtumista runsaasti video- ja kuvakoosteita, joita voitte käyttää omassa markkinoinnissanne sekä sisäisissä tilaisuuksissa.

Omat mainokset myös nimikkoautoihin ja radan varteen.
Tutustu oheiseen esitteeseen: 

http://www.circuit.fi/site/_files/CBC%20infografiikka%202015.pdf


Kilpailulisenssi maksaa 2 000 €. Kyseisestä summasta siirrämme puolet eli 1 000 € suoraan hyväntekeväisyyteen.

Shekit luovutetaan hyväntekeväisyyshuipentumassa 2.12.2015.

 

KATSO ESITTELYVIDEO:

http://www.circuit.fi/cbc (Kalle Palander: ”Moi! Mä oon Kalle Palander. Hyväntekijöiden Moottoriurheilua on yrityksille suunnattu kampanja…”)

Lisätietoja:
Valtteri Leitola, 0400 871 571, valtteri@circuit.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs