Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » DNA Alppisimulaattorissa kuka tahansa voi olla huipputason alppilaskija – virtuaalisesti

Ski Sport Finland

DNA Alppisimulaattorissa kuka tahansa voi olla huipputason alppilaskija – virtuaalisesti

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2016 klo 11:31
Julkaisija: Ski Sport Finland

DNA Alppisimulaattori on virtuaalielämys, jossa kuka tahansa voi kokeilla, miltä tuntuu tykittää laskettelurinnettä alas jopa 100 kilometrin tuntinopeudella. Simulaattori on osa DNA:n yhteistyötä Suomen alppimaajoukkueen kanssa, ja sitä pääsee lähiviikkoina kokeilemaan ilmaiseksi eri puolilla Suomea.

DNA Alppisimulaattori perustuu virtuaalitodellisuuteen. Virtuaalilaseilla ja 360°:n videokuvalla luodaan paikan ja liikkeen tunne, ja tärinämatto ja tuulikone tekevät laskusta fyysisesti todellisemman. Simulaattorissa lasketaan kahta erilaista harjoituslaskua, joista toisessa treenataan Super-G:tä eli supersuurpujottelua ja toisessa freestyle-laji skicrossia.

DNA on Suomen alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani, ja alppilaskijat ovat olleet mukana simulaattorin luomisessa.

”Halusimme hyödyntää sponsoriyhteistyötä tavalla, joka mahdollistaa uusia elämyksiä mahdollisimman monelle. Näin kokonaisvaltaisia virtuaalitoteutuksia ei ole tähän saakka ollut juuri tarjolla, joten tässä pääsee alppilaskun lisäksi kokemaan myös, mihin uusi teknologia pystyy”, sanoo DNA:n markkinointijohtaja Anu Shibutani.

DNA Alppisimulaattorin 360°:n videomateriaali on kuvattu Hintertuxin jäätiköllä Itävallassa. Demolaskijana toimi freestyle-laskija Niki Lehikoinen, ja videolla esiintyvät myös mm. alppihiihtäjät Victor Malmström, Eemeli Pirinen, Andreas Romar, Joonas Räsänen, Marcus Sandell ja Samu Torsti sekä valmentaja Jukka Leino.

 

DNA Alppisimulaattoria on mahdollista kokeilla ilmaiseksi seuraavilla paikkakunnilla:

  • 28.–30.1. Vantaa, Jumbo
  • 4.–6.2. Espoo, Sello
  • 11.–13.2. Lempäälä, Ideapark
  • 18.–20.2. Lahti, Trio
  • 23.–27.2. Helsinki
  • 3.–5.3. Kouvola, Veturi
  • 10.–12.3. Raisio, Mylly
  • 17.–19.3. Kuopio, Matkus
  • 22.–24.3. Oulu, Zeppelin

Tarkemmat tiedot DNA Alppisimulaattori -kiertueesta löytyvät osoitteesta www.dna.fi/elämys.

 DNA Alppisimulaattori

Virtuaalista alppilaskua voi testata myös omalla älypuhelimella ja Google Cardboard -laseilla. Videot voi ladata osoitteesta dna.fi/elämys.

Lehdistön edustajien on mahdollista tulla kokeilemaan DNA Alppisimulaattoria kiertuepaikkakunnilla jo ennen laitteen avautumista yleisölle. Ota yhteys DNA:n viestintään, puh. 044 044 8000.

 

Lisätietoja:

markkinointijohtaja Anu Shibutani, DNA Oy, puh. 044 044 2469, anu.shibutani@dna.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

 

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2014 oli 831,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto 25,6 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,5 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Seuraa #skisportfinland

www.skisport.fi
www.facebook.com/skisportfinland
www.twitter.com/skisportfinland
www.vimeo.com/skisportfinland
www.instagram.com/skisportfinland
www.youtube.com/user/SkiSportFinlandTV

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs