Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Cramon järjestämä huutokauppa CHL-jääkiekkojoukkueiden pelipaidoista alkoi

Cramo

Cramon järjestämä huutokauppa CHL-jääkiekkojoukkueiden pelipaidoista alkoi

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 11:00
Julkaisija: Cramo

Champions Hockey Leaguen yhteistyökumppani, rakennuskonevuokraamo Cramo järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan, jossa myydään CHL-joukkueiden parhaiden Top Scorer -pistemiesten game worn -pelipaitoja. Suomesta omat pelipaitansa myyvät netissä Blues, HIFK, JYP, Kalpa, Kärpät, Lukko, Tappara ja TPS. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Cramo toimii eurooppalaisen Champions Hockey Leaguen virallisena yhteistyökumppanina. Yhtiöllä on liigassa vahva Top Scorer -konsepti. Jokaisen joukkueen paras pistemies pelasi kaikki ottelut Cramolle brändätyssä pelipaidassa ja kypärässä. Nyt kausi on ohi ja Cramo huutokauppaa game worn -pelipaidat netissä kevään aikana. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan SOS-lapsikylien Euroopassa tekemän työn hyväksi.

- Mielestämme huutokauppa on mainio tapa hyödyntää ainutlaatuiset pelipaidat ja jakaa jääkiekon tuomaa hyvää mieltä. Viime vuonna huutokauppa tuotti yli 10 000 euron potin hyväntekeväisyyteen, kun mukaan luetaan Cramon antama lahjoitus. Toivottavasti pystymme tänä vuonna pistämään vielä paremmaksi, sanoo Cramon markkinointijohtaja Lasse Huuhka.

Suomalaisista seuroista huutokaupassa ovat mukana kaikki CHL:ssä pelanneet joukkueet eli Blues, HIFK, JYP, Kalpa, Kärpät, Lukko, Tappara ja TPS.

Kaikkiaan huutokaupassa tulee huudettavaksi 48 pelipaitaa. Paitojen lähtöhinta on 100 euroa yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Vuoden 2015-16 mestaruuden voittaneen Frölunda Indiansin paidan lähtöhinta on 200 euroa.

Kuka tahansa voi tehdä paidoista tarjouksen netissä rekisteröitymällä Cramon huutokauppasivulle osoitteessa www.cramotopscorer.com. Paidat ovat myynnissä aina kuukauden kerrallaan alkaen siitä, kun ne on nostettu huutokauppasivustolle. Ensimmäisten pelipaitojen huutokauppa päättyy 22. huhtikuuta.

 

Lisätietoja:

Lasse Huuhka, markkinointijohtaja, Cramo Oyj, GSM: +358 40 7442 022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs