Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Cramo huutokauppaa CHL-jääkiekkojoukkueiden huippuharvinaiset pelipaidat

Cramo

Cramo huutokauppaa CHL-jääkiekkojoukkueiden huippuharvinaiset pelipaidat

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2015 klo 10:00
Julkaisija: Cramo

Champions Hockey Leaguen yhteistyökumppani rakennuskonevuokraamo Cramo järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan, jossa myydään CHL-joukkueiden parhaiden Top Scorer -pistemiesten game worn -pelipaitoja. Suomesta HIFK, Kärpät, TPS, JYP, Tappara, Kalpa, Saipa ja Lukko myyvät omat pelipaitansa netissä. Tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

Rakennuskonevuokraamo Cramo toimii eurooppalaisen Champions Hockey Leaguen virallisena yhteistyökumppanina aina kaudelle 2016–2017 saakka. Yhtiöllä oli viime kauden liigassa vahva konsepti, ”Top Scorer”. Jokaisen joukkueen paras pistemies pelasi kaikki ottelut Cramolle brändätyssä pelipaidassa ja kypärässä. Nyt kausi on ohi ja Cramo huutokauppaa seurojen kanssa game worn -pelipaidat netissä kevään aikana.

-Mietimme, miten ainutlaatuiset pelipaidat voitaisiin hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Paidoissa on muun muassa Top Scorer -pelaajien nimikirjoitukset ja muutamissa jopa koko joukkueen puumerkit. Päätimme tarjota seuroille mahdollisuutta huutokaupata paidat ja luovuttaa tuotto hyväntekeväisyyteen, kertoo Cramo Finland Oy:n markkinointipäällikkö Lasse Huuhka.

Suomalaisista seuroista huutokaupassa ovat mukana kaikki CHL:ssä pelanneet joukkueet, eli HIFK, Kärpät, TPS, JYP, Tappara, Kalpa, Saipa ja Lukko. Kaupan on myös ulkomaisten seurojen pelipaitoja, joista kiinnostavin lienee koko CHL:n parhaana pistemiehenä palkitun Frölundan Mathis Olimbin pelipaita. Seurat saavat itse valita hyväntekeväisyyskohteen, johon oman joukkueen paidan tuotto ohjataan.

-CHL:n huippujääkiekkoa tarjoileva konsepti sopii mainiosti yhteen sen kanssa, että haluamme olla kaiken vuokrauksen esikuvia. On ilo jakaa tämän huutokaupan avulla jääkiekon tuomaa hyvää mieltä myös seurojen valitsemille hyväntekeväisyyskohteille, Huuhka toteaa.

Paitojen lähtöhinta on 100 euroa. Kuka tahansa voi tehdä hinnankorotushuutoja paidoista netissä rekisteröitymällä Cramon huutokauppasivulle www.cramotopscorer.com. Paidat ovat myynnissä aina kuukauden kerrallaan alkaen siitä, kun ne on nostettu huutokauppasivustolle. Ensimmäisten pelipaitojen huudot sulkeutuvat 6. huhtikuuta

Lisätietoja:

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö, Cramo Finland Oy, GSM: +358 40 7442 022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

Liitetiedostot

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs