Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Cramo Champions Hockey Leaguen yhteistyökumppaniksi

Cramo

Cramo Champions Hockey Leaguen yhteistyökumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2014 klo 11:01
Julkaisija: Cramo

Tiedote 12.5.2014 

Jokaisen joukkueen paras pistemies pelaa Cramon pelipaidassa

Cramo Champions Hockey Leaguen yhteistyökumppaniksi

Cramosta tulee Champions Hockey Leaguen virallinen yhteistyökumppani, kun liiga starttaa elokuussa 2014. Kolmevuotinen sopimus jatkuu kaudelle 2016–2017 saakka.

Cramolla on liigassa vahva konsepti, ”Top Scorer”. Sen on kehittänyt kansainvälinen urheilusponsorointiin erikoistunut markkinointitoimisto Infront Sports & Media.

Markkinointikonseptin mukaisesti jokaisen joukkueen paras pistemies pelaa kaikki ottelut Cramo-brändätyssä pelipaidassa ja kypärässä. Vastaavanlaista yhteistyömuotoa ei ole nähty aiemmin Euroopassa tässä laajuudessa. Lisäksi sponsorointipaketti sisältää kaukalonlaita- ja videomainontaa kaikissa 161 pelissä ja täyden näkyvyyden kaikissa mainos- ja promomateriaaleissa sekä nettisivuilla www.championshockeyleague.net. CHL:n virallisilla ja maakohtaisilla verkkosivuilla Top Scorer -osiossa maalit tarjoaa Cramo.

– On hienoa aloittaa CHL-liigan virallisena yhteistyökumppanina ja olla mukana perustamassa huipputason liigaa, jossa pelaavat Euroopan parhaat joukkueet ja pelaajat. CHL-liigassa Cramon brändi yhdistyy hienolla ja näyttävällä tavalla eurooppalaisen jääkiekkoliigan parhaiden pistemiesten kanssa. Konsepti sopii loistavasti yhteen sen kanssa, että haluamme tulla kaiken vuokrauksen roolimalliksi, sanoo Cramo Finland Oy:n markkinointipäällikkö Lasse Huuhka.

– Toivotamme Cramon tervetulleeksi viralliseksi yhteistyökumppaniksi CHL:ään. Liigan sponsorit ovat kaikki kotoisin eri puolilta Eurooppaa. CHL tarjoaa Cramolle mahdollisuuden näkyä Cramon päämarkkina-alueella Pohjois-Euroopassa sekä toisaalta mahdollisuuden tavoitella tehokkaasti muita eurooppalaisia markkinoita, toteaa Bruno Marty, Infrontin toimitusjohtaja.

Uusi euroliiga starttaa elokuussa

Champions Hockey League on European Ice Hockey Club Competition Ltd:n (EICC) kokonaan omistama ja operoima liiga. Se kokoaa yhteen läntisen Euroopan menestyneimmät jääkiekkojoukkueet. Sarjan ensimmäistä mestaruutta tavoittelee kaikkiaan 44 seurajoukkuetta 11 eri maasta: Suomesta, Itävallasta, Tsekin tasavallasta, Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä, Tanskasta, Slovakiasta, Italiasta, Ranskasta, Isosta-Britanniasta.

Suomesta liigaan osallistuvat perustajajäseninä HIFK, JYP, Kalpa, Tappara, Kärpät, TPS sekä viime kauden menestyksen perusteella mukaan kutsutut Lukko ja Saipa. Runkosarjaa pelataan elokuusta lokakuuhun ja pudotuspelit marraskuusta helmikuuhun 2015, jolloin on finaaliottelu.

 

Lisätietoja:

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö, Cramo Finland Oy

p. 040 7442 022

s-posti: lasse.huuhka@cramo.com

Liitetiedostot

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa 360 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Vuoden 2013 liikevaihto oli 660 miljoonaa euroa.
Kotimaassa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs