Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Cottbussin maailmancup ohi suomalaisten osalta

Suomen Voimisteluliitto

Cottbussin maailmancup ohi suomalaisten osalta

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2016 klo 20:17
Julkaisija: Suomen Voimisteluliitto

Saksan Cottbussin miesten telinevoimistelun maailmancup-osakilpailu sai tänään jatkoa hypyn, nojapuiden ja rekin osalta. Suomea edusti tänään hypyn karsinnassa alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen ainoastaan Heikki Saarenketo Jyväskylän voimistelijoista. Helsingin voimisteluseuran hyppyspesialisti Tomi Tuuhan ranne ei vielä ollut kunnossa, jolla olisi turvallisesti uskaltanut hypyssä kilpailla. 

"Ranne ei vielä kestä täysivauhtisia hyppyjä. Totesimme valmentajan kanssa, että on viisaampaa jättää hyppy vielä näiden kisojen osalta väliin," kertoi Tuuha.

Saarenkedolla oli epäonnea kilpailusuorituksissa. Ensimmäisessä hypyssä Saarenketo ei saanut suoritettua aiottua hyppyä, vaan joutui suorittamaan helpomman hypyn. Toinen hyppy tuli hienosti jaloilleen, mutta alastulossa tuli suuri askel, jonka seurauksena myös rajan ylitys.

"Kokeilussa hypyt sujuivat todella hyvin, mutta kilpailusuoritukset eivät onnistuneet. Harmittaa hypätä kisoissa huonosti," harmitteli Saarenketo suorituksensa jälkeen. 

Cottbussin maailmancupin osakilpailun finaalit kilpaillaan viikonlopun aikana, mutta suomalaisväriä ei nähdä viikonlopun finaaleissa. Miesten kilpailukausi jatkuu ensi viikonloppuna kotimaassa Tampereen suomenmestaruuskilpailujen merkeissä.  

Kisajärjestäjät eivät ole vielä julkaisseet lopullisia tuloksia, tulokset julkaistaan kilpailunjärjestäjien sivuilla

Suomen Voimisteluliitto on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs