Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Copa América Centenario kruunaa Viasatin ja Viaplayn kesän jalkapallotarjonnan

Viaplay/Viasat

Copa América Centenario kruunaa Viasatin ja Viaplayn kesän jalkapallotarjonnan

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2016 klo 10:00
Julkaisija: Viaplay/Viasat

 

Viaplay ja Viasat ovat hankkineet Copa Américan esitysoikeudet kaikissa Pohjoismaissa. Copa América täydentää Viaplayn ja Viasatin erittäin kattavaa jalkapallotarjontaa entisestään. 4. – 27. 6. välisenä aikana pelattava Copa América Centenario on Yhdysvalloissa järjestettävä maajoukkuejalkapalloturnaus. Copa Américan 100 -vuotisturnauksessa kentällä nähdään maailman parhaita pelaajia kuten Lionel Messi, Luis Suárez, James Rodriguez ja Alexis Sanchez.

Turnaus on historian ensimmäinen Copa América, joka järjestetään Etelä-Amerikan ulkopuolella. Kisaan osallistuu 16 joukkuetta; kymmenen joukkuetta Etelä-Amerikan lajiliitosta CONMEBOLista ja kuusi maajoukkuetta Pohjois-Amerikan lajiliitosta CONCACAFista. Hallitseva mestari on Chile, joka nappasi ensimmäisen Copa Américan voittonsa viime vuonna.

Kisat alkavat 4. kesäkuuta kun vastakkain asettuvat isäntämaa Yhdysvallat ja Columbia Levis Stadiumilla Kaliforniassa. Copa América on Suomessa katsottavissa Viasatin urheilukanavilla ja Viaplay-palvelussa, jossa näytetään kaikki turnauksen ottelut. Lisätietoja www.viaplay.fi ja www.viasat.fi.

"Copa América on loistava jatke Viasatin ja Viaplayn jalkapallokaudelle. On hienoa nähdä Messi, Suarez, Neymar ja monet muut maailman kärkipelaajat maajoukkuepaidassa. Kentällä nähdään samoja pelaajia kuin mm. La Ligassa, Serie A:ssa ja Mestarien liigassa mutta nyt taistelua käydään Amerikan herruudesta. Samalla tämä on hyvää lämmittelyä elokuussa alkavaan Valioliiga-kauteen", summaa Ville Klinga, Viasat Sportin vastaava tuottaja.


Lisätietoja Copa Américasta:
Copa América on maailman vanhin jalkapallon maanosaturnaus. Turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta. Joukkueet on jaettu neljään lohkoon, joista kunkin lohkon kaksi parasta jatkaa puolivälieriin. Finaali pelataan. 27. kesäkuuta.

Turnauksen historian kaikkien aikojen menestynein maa on Uruguay, jolla on hallussaan jo 15 voittoa. Perässä seuraa tiukasti Argentiina 14 voitolla ja Brasilia, joka on voittanut kisat kahdeksan kertaa.


Aikataulut:

Lohkovaihde:
4. – 15. Kesäkuuta

Puolivälierät:
17. – 19. kesäkuuta

Semifinaalit:
22. – 23. kesäkuuta

Kolmannesta sijasta pelataan 26.6. ja finaali-ottelu nähdään 27.6.

 

Ensimmäisen kierroksen otteluparit:

4.6.
USA – Kolumbia
Costa Rica – Paraguay

5.6.
Haiti – Peru
Brasilia – Ecuador
Jamaika – Venezuela

6.6.
Meksiko – Uruguay

7.6.
Panama – Bolivia
Argentiina - Chile


Lohkojako:

Lohko A
USA
Kolumbia
Costa Rica
Paraguay

Lohko B
Brasilia
Ecuador
Haiti
Peru

Lohko C
Meksiko
Uruguay
Jamaika
Venezuela

Lohko D
Argentiina
Chile
Panama
Bolivia

 

Lisätietoja:

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi

Erika Miramo, PR Manager, Viaplay Finland & Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viaplay.com

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja netissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs