Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Aulangolla pilotoidaan täysin uutta tapahtumakonseptia

Restel Oy

Aulangolla pilotoidaan täysin uutta tapahtumakonseptia

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2016 klo 10:00
Julkaisija: Restel Oy

Restel ja Team Dalton Boxing pilotoivat 16.4.2016 Rantasipi Aulangolla uutta tapahtumakonseptia, jossa yhdistyvät kylpyläviikonloppu, ammattinyrkkeilytapahtuma ja iltabileet. Aulanko Boxing Night -tapahtuman ideana on rakentaa ammattinyrkkeilyillan ympärille monipuolisempi, niin naisille kuin miehille suunnattu elämyksellinen kokonaisuus. 


Pääkohderyhmänä pariskunnat

Ammattinyrkkeilyä pidetään yleisesti vain miesten suosimana lajina. Restel ja Team Dalton Boxing haluavat muuttaa tämän mielikuvan.

-    Ammattinyrkkeily on yksi kovimmista urheilulajeista maailmassa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että lajista nauttiminen olisi vain kovien jätkien yksinoikeus. Olemme halunneet luoda laadukkaan tapahtumakokonaisuuden, joka kiinnostaa myös naisia, Restelin myyntijohtaja Janne Ojalehto kertoo.

Suurin osa tapahtuman ennakkolipuista sekä majoitus- ja illallispaketeista onkin myyty nimenomaan pariskunnille. Ojalehdon mukaan asiakkailta on tullut kehuja erityisesti siitä, että kaikki tapahtuu saman katon alla.

-    Päivällä rentoudutaan kylpylässä ja käydään vaikka kasvohoidossa. Sen jälkeen syödään maittava buffet-illallinen ja nautitaan ammattinyrkkeilyn tuomasta jännityksestä. Iltabileet jatkuvat aamun pikkutunneilla saakka ja viihtyisän illan jälkeen yö nukutaan hyvin hotellissa, Ojalehto tiivistää.

Mikäli kokeilusta tulee menestys, Restelin aikeissa on laajentaa konseptia myös muualle Suomeen.

Tapahtumassa nähdään kaikkiaan 5 ammattinyrkkeilyottelua Aulanko Areenalla. Illan pääottelussa mitellään Itämeren alueen keskisarjan BBU-mestaruudesta, kun suomalainen Timo “Stadin Malli” Laine kohtaa virolaisen Sergei Meliksen. Nyrkkeilyotteluiden jälkeen Areena muuntuu yökerhoksi, jossa loppuyön menosta vastaa räppäri Brädi. 


Lisätiedot:

Tapahtuman verkkosivut: www.aulankoboxingnight.com

 

Restel Oy                                                                                                  Team Dalton Boxing

 

Janne Ojalehto                                                                                         Sami Salonen

Myyntijohtaja                                                                                           Manager

050 500 4310                                                                                           040 505 4926

janne.ojalehto@restel.fi                                                                            teamdaltonboxing@gmail.com

RESTEL
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu yli 200 ravintolaa ja 43 hotellia. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista.

Team Dalton Boxing on suomalainen ammattinyrkkeilytalli, joka edustaa kahta ammattinyrkkeilijää, Timo Lainetta ja Mikko Säteriä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs