Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Andreas Romarin supersuurpujottelu päättyi keskeytykseen Beaver Creekissä

Ski Sport Finland

Andreas Romarin supersuurpujottelu päättyi keskeytykseen Beaver Creekissä

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2015 klo 01:07
Julkaisija: Ski Sport Finland

Alppihiihdon MM-kilpailussa laskettiin torstai-iltana Suomen aikaan miesten supersuurpujottelu, josta ei dramatiikkaa ja vauhtia puuttunut. Huiman näköiset ulosajot ja yllättävät mitalistit tarjosivat hyvää alppihiihtoviihdettä MM-kisojen toiselle kilpailupäivälle.

Vahviten Beaver Creekin Birds of Prey supersuurpujottelurinteen metkut hallitsi Itävallan Hannes Reichelt, joka laski MM-kultaan ennen kanadalaista yllättäjää, hopealle laskenutta Dustin Cookia. Pronssille aurinkoisessa, mutta hieman tuulisessa kilpailussa laski Ranskan Adrien Theaux.

Kilpailun ainoan suomalaislaskijan Andreas Romarin lasku ei tänään ollut toivotussa uomassa. Romar oli ensimmäisessä väliajassa 0.4 sekuntiä johtavaa Reicheltiä perässä ja suomalaisen matka päättyi ulosajoon ennen toista väliaikaa.

– Heti toiselta kepiltä lähtien oli ylhäällä vaikeuksia ja en saanut suksea kulkemaan puhtaasti. Ennen ulosajoa sain ihan hyviä käännöksiä ja hyvät vauhdit, mutta ei mahtanut tuolle ulosajolle mitään. Sen jälkeen olisi alkanut minun kannalta radan parhaat paikat, Romar totesi kilpailun jälkeen.

Romarin MM-kilpailut jatkuvat perjantaina toisilla syöksyharjoituksilla. Lauantaina lasketaan syöksylaskun MM-mitaleista ja sunnuntaina vuorossa on alppiyhdistetty.

– Radan pinta on hyvä ja tänään lähtönumerolla 28 tultiin toiseksi, joten hyvät saumat siinä on isollakin numerolla laskea kovia aikoja. Lähdetään parantamaan sitä ensimmäisen syöksyharjoituksen laskua perjantaina ja katsotaan miten se siitä lähtee kulkemaan kisassa lauantaina.

Romarin lisäksi myös Suomen miesten joukkueen suurpujottelijat ovat saapuneet kisapaikalla Coloradoon ja Vailin kaupunkiin. Naisten joukkueen Merle Soppela ja Kristiina Rove saapuvat Beaver Creekiin perjantaina.

Liitetiedostot

Lisätietoja ja mediayhteyshenkilö: tuottaja Jussi Väätäinen, puh: +358 45 1209920

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat käytettävissä toimitukselliseen käyttöön.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs