Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Alppimaajoukkue + World Cup Levi = TERVETULOA 10.10. klo 10

Ski Sport Finland

Alppimaajoukkue + World Cup Levi = TERVETULOA 10.10. klo 10

Kutsu.
Julkaistu: 22.09.2016 klo 15:50
Julkaisija: Ski Sport Finland

Tervetuloa kuulemaan Suomen alppimaajoukkueen ja juhlavuotta viettävän Levin pujottelun maailmancup-kilpailun uusimmat kuulumiset DNA:n tiloihin maanantaina 10.10. klo 10 alkaen.

Alppihiihdon kilpailukausi on jälleen ovella ja Suomen maajoukkue on siihen valmis. Kesän ja syksyn harjoittelut on toteutettu entistäkin ammattimaisemmin ja onnistuneet leiritykset lupailevat hyvää. Edessä on arvokisakausi ja urheilijat taustajoukkoineen ovat iskussa.

Alppihiihdon maailmancup juhlii tällä kaudella 50-vuotista taivaltaan. Myös Levillä juhlitaan 11.-13.11., sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun miehet ja naiset avasivat pujottelun maailmancupin ensi kertaa yhdessä Kittilässä. Tänä vuonna Levi on myös entistä valmiimpi toimimaan valkoisen sirkuksen näyttämönä uudistetun lumetusjärjestelmän voimin.

----------------------------------------------------------------------

Suomen alppimaajoukkueen ja Levin pujottelun maailmancup-kilpailun infotilaisuus 10.10. klo 10 alkaen DNA:n toimitiloissa osoitteessa Läkkisepäntie 21, Helsinki.

Tilaisuudessa paikalla:

Alppimaajoukkueen urheilijat Andreas Romar, Marcus Sandell, Samu Torsti, Eemeli Pirinen, Victor Malmström, Arttu Niemelä, Joonas Räsänen, Jens Henttinen, Merle Soppela ja Riikka Honkanen sekä päävalmentaja Janne Haarala.

Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen.

Levin pujottelun maailmancup-kilpailun pääsihteeri Mikko Luukkaa ja järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus haastaa maajoukkueen urheilijoita DNA Alppisimulaattorissa.

 

Kaikkia paikalle saapuvia pyydetään ilmoittautumaan tiistaihin 4.10. mennessä Ski Sport Finlandin viestintäpäällikkö Mikko Suursalmelle osoitteeseen mikko.suursalmi@skisport.fi (puh: +358 40 093 3563).

Tervetuloa!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä ja menestyksestä. Alppilajien maajoukkueissa toimii yli 20 valmennuksen ja huollon asiantuntijaa jotka vastaavat 60 urheilijan valmentautumisesta. Kauden kotimaiset päätapahtumat ovat vuosittaiset maailmancupin osakilpailut Levillä ja Rukalla. Ski Sport Finland uuden strategiansa mukaisesti on nostanut positiivisen voittaja-asenteen ”The Winning Attitude” toimintojensa keskiöön. Asenne, vahva osaaminen ja tiimityö kannustaa menestymään.

Ski Sport Finland Association is the rights holder for Alpine and Freestyle skiing in Finland since 2008. ”Alpine Ski Team Finland” and  ”Freestyle Ski Team Finland” are brands of Ski Sport Finland.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs