Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » AJ Kemppainen taistelee MM-mitalista ski halfpipen finaalissa torstai-iltana

Ski Sport Finland

AJ Kemppainen taistelee MM-mitalista ski halfpipen finaalissa torstai-iltana

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2015 klo 14:04
Julkaisija: Ski Sport Finland

Freestylehiihdon MM-kisoissa lasketaan torstaina ski halfpipen finaalit Suomen aikaan klo 19 alkaen. Suomalaislaskijoista keskiviikkoillan karsinnoista finaaleihin selvisi Antti-Jussi Kemppainen, joka on yksi loppukilpailun ennakkosuosikeista.

Kemppainen oli alkukilpailun kahdeksas, kaaduttuaan ensimmäisen laskun ja myös toisessa laskussa kuusamolaisella oli pieniä ongelmia paipin yläpäässä. Toisen suomalaislaskijan, Kalle Hildénin kilpailu päättyi karsintaan hänen kaaduttua molemmat laskunsa keskiviikkoiltana.

Ski halfpipen finaaleja voi seurata suorana YLE Areenassa klo 18:55 alkaen osoitteessa: http://areena.yle.fi/tv/2573060 sekä klo 20:30 alkaen YLE TV2:lla. Kemppainen on kilpailun kolmas laskija. Myös naisten ski halfpipe finaalit lasketaan miesten finaalien yhteydessä. Finaaleissa lasketaan kolme kierrosta, joista paras tulos jää voimaan.

Freeski-laskijoiden lisäksi Jouni Pellinen saapui kisapaikalle keskiviikkona ja hän aloitti tutustumisen Kreischbergin ski cross-rataan torstaiaamuna. Ski crossin aikalaskut lasketaan lauantaina klo 14:10 alkaen YLE Areenassa ja 15:15 alkaen YLE TV2:lla. Sunnuntain finaalit lasketaan klo 12:55 alkaen YLE Areenassa ja YLE TV2:lla.

MM-kisojen lisäksi Antti Ollila on mukana torstai-iltana ski slopestylen karsinnoissa Yhdysvaltojen Aspenissa laskettavassa Xgamesissa. Lähetys karsinnoista YLE Areenassa klo 21:00 alkaen ja finaalit lauantai-iltana klo 21:00 YLE Areenassa.

Lisätietoja: Tuottaja Jussi Väätäinen, +358 45 1209920, jussi.vaatainen@skisport.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs