Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Aino-Kaisa Saarinen ja Peltsi uuden hiihtotapahtuman tiedotustilaisuudessa Kiilopäällä 29.4.

Suomen Latu

Aino-Kaisa Saarinen ja Peltsi uuden hiihtotapahtuman tiedotustilaisuudessa Kiilopäällä 29.4.

Kutsu.
Julkaistu: 17.04.2015 klo 10:23
Julkaisija: Suomen Latu

Tervetuloa tiedotustilaisuus uudesta, kauden avaavasta hiihtotapahtumasta Kiilopäällä - paikalla Aino-Kaisa Saarinen ja Mikko “Peltsi” Peltola - Suomen Latu Kiilopää keskiviikkona 29.4.2015 klo 10.

Kiilopäähiihto on uusi alkukauden hiihtotapahtuman kaikille hiihtoa harrastaville. Aktiivikuntoilijoille se on ensilumien kuntotesti kilpasarjoissa, retkeilijöille upea hiihtoretkipäivä huoltopisteineen. Lyhyeen matkaan tyytyville löytyy oma reitti ja perheillekin oma sarja.

Ensimmäinen Kiilopäähiihto järjestetään tämän vuoden marraskuussa, lauantaina 28.11.2015. Tapahtumasta kehitetään joka vuosi toistuvaa harrastajien hiihtokalenterin avausta, joka houkuttelee aktiviisia hiihtäjiä kaikkialta Suomesta Finlandiahiihdon, Pirkan hiihdon ja Vaskoolihiihdon tapaan.

Kiilopäähiihto ei ole pelkkä hiihtokilpailu, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden retkihiihtoon kaikilla matkoilla sekä perhehiihdon huoltoineen.

Kiilopäähiihto on vastaus hiihtäjien toiveeseen alkukauden tapahtumasta, jolloin se pidentää hiihtokautta. Ainutlaatuista on Lapin kaamoksen rauha, jota ei yksikään muu hiihtotapahtuma tarjoa.

Julkistamme suunnitelmamme Suomen Latu Kiilopäällä keskiviikkona 29.4.2015 klo 10.

Paikalla tapahtumasta ja kuulumisistaan ovat kertomassa Saariselän keväthangille saapuva maailmanmestari, 14-kertainen arvokisamitalisti Aino-Kaisa Saarinen ja television eräohjelmista tuttu Mikko “Peltsi”Peltola sekä tapahtuman järjestäjät.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tapahtumajohtaja Juhani Lehto
juhani.lehto@suomenlatu.fi
puh. 044 722 6320 

Vp. 27.4. mennessä: kiilopaahiihto@suomenlatu.fi

 

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 78 000 jäsentä 216 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu
www.twitter.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs