Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » 57. Saimaan Hiihto viikonloppuna 27.–28. helmikuuta 2016

Lappeenrannan kaupunki

57. Saimaan Hiihto viikonloppuna 27.–28. helmikuuta 2016

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2016 klo 13:30
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Perinteisen hiihtotapahtuman reittiä on uudistettu!

Perinteeksi muodostunut Saimaan Hiihto järjestetään hiihtolomaviikolla viidellä pääreitillä. Miehitetyt mehuasemat ovat avoinna molempina päivinä klo 9–16. Kaikki ladut ovat merkitty sinisellä kreppinauhalla ja hiihtotapahtuma on maksuton. 

Hiihtotapahtuman reittiä on uudistettu.Joutsenosta on mahdollista hiihtää muun muassa Karhusjärven majalle ja Partalan kyläyhdistys perustaa uuden hiihdon tukipisteen Vuorteinmäkeen. 

Hiihtolatu Joutsenon urheilukeskuksen ja Palokoppikafeen kautta Karhusjärvelle kulkee entisiä maakaasulatuja mukaillen, mutta kiertää Mustolan laajentuneen teollisuusalueen Soskuan sulun kautta kohti Lyytikkälän lenkkiä. Reitti soveltuu perinteisen hiihtoon. 

Mehuasemilta voi ostaa kuumaa juotavaa sekä pientä purtavaa. Reiteillä on myös niin sanottuja miehittämättömiä laavuja, joille voi pysähtyä omien eväiden syöntiin. 

Saimaan Hiihdon reittikartta sekä tarkemmat hiihtoreittien opastukset ovat nähtävissä Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi – Palvelut – Kulttuuri ja liikunta – Ulkoliikuntapaikat - Hiihtoladut 

Mikäli hiihtoon tulee muutoksia lumitilanteesta johtuen, niistä ilmoitetaan keskiviikkona 24.2. klo 10 kaupungin verkkosivuilla. 

 

Lisätietoja:

Työnjohtaja Tommi Nakari p. 040 355 8410 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs