Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Vuokramökeiltä toivotaan omaa rantaa ja paljua

Mökkivertailu.fi

Vuokramökeiltä toivotaan omaa rantaa ja paljua

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2013 klo 01:48
Julkaisija: Mökkivertailu.fi

Suomen vuokramökkejä listaavan Mökkivertailu.fi:n hakutilastojen mukaan suomalaiset toivovat vuokramökeiltä perinteisen mökkitunnelman lisäksi yhä enemmän myös nykyaikaisia mukavuuksia.

Toivotuimpia varusteita ovat sähkö ja oma ranta. Mökkitunnelman luomiseksi halutaan puusauna, grilli, takka ja palju. Mukavuuksista ei haluta tinkiä mökilläkään. Vesijohtovesi ja sisä-WC ovat useimpien vaatimuslistalla. Haetuimpien varusteiden joukkoon nousivat myös televisio ja jopa  tiskikone.

Parhaimmissa mökeissä oma järvi

Vuokramökkejä on tarjolla kaikissa hinta- ja varustelutasoissa. Parhaimmat mökit ovat vaativaan makuun sopivia luksushuviloita, joihin majoittuu isompikin seurue.

Osa kohteista on erikoistunut yritysten tarpeisiin. Tilavat huvilat soveltuvat yritysten kokous- ja virkistyskäyttöön. Joissakin kohteissa rauhan takaa oma järvi, johon on istutettu kaloja.

- Kylpytynnyri on mökkeilyn hitti ja monen toivoma varuste, joka vauhdittaa vuokramökin varauskalenterin täyttymistä, kertoo Mökkivertailun päätoimittaja Antti Väänänen.

Toivotuimmat mökkivarusteet:

Sähkö
Oma ranta
Puusauna
Vesijohtovesi
Sisä-WC
Suihku
Jääkaappi
Takka
Televisio
Grilli
Mikroaaltouuni
Tiskikone
Palju

Lisätietoja:
Antti Väänänen
email@mokkivertailu.fi
045-6751179

Mökkivertailu.fi on Suomen vuokramökkien, huviloiden ja loma-asuntojen hakukone, jossa varaus ja maksu hoidetaan suoraan mökin omistajan kanssa ilman välikäsiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs