Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Viihde palaa Cumulus Pinjan Olympia-saliin

Restel Hotel Group

Viihde palaa Cumulus Pinjan Olympia-saliin

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2013 klo 13:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Hotelli Cumulus Pinja Tampere ja Ohjelmatehdas ovat solmineet yhteistyön, jonka myötä kulttuuri palaa hotellin yhteydessä sijaitsevaan Olympia-saliin. Ohjelmatehtaan perustama uusi Teatteri sTaTe aloittaa toiminnan syksyllä 2014 uuden ohjelmiston voimin.

 

Yli satavuotias Olympia-sali palaa juurilleen uuden yhteistyösopimuksen myötä. Alunperin Tampereen Ulkotyöväenyhdistyksen kokous- ja juhlahuoneistoksi valmistunut Olympia-sali on toiminut aikaisemmin muun muassa elokuvateatterina 1980-luvun loppuun saakka.

"Yhteistyö Cumulus Pinjan kanssa mahdollisti uuden teatterin syntymisen", kertoo teatterinjohtajana aloittava Heikki Vihinen. "Teatteritoiminnassa toimitilat ovat yksi suurimmista kustannuksista ja ilman uutta yhteystyötä teatteri sTaTen toiminta ei olisi ollut mahdollista", Vihinen jatkaa. "Olympia-salin historia ja tunnelma takaavat teatterille loistavat puitteet", Vihinen lisää.

Myös Restelin Tampereen aluejohtaja Harri Niskanen on tyytyväinen uudesta yhteistyöstä. "Uudenlaisen sisällön myötä Pinjan toimintaan saadaan uutta virtaa. Yhdessä ohjelmatehtaan kanssa voimme räätälöidä asiakkaille elämyksellisen kokonaisuuden viihteen ja hyvän ruoan parissa", Niskanen sanoo. "Uusi teatteriyhteistyö on merkittävä asia myös Cumulus-ketjun brändille", kertoo vastaavasti Cumulus-hotellien Brand Manager Samuli Heiskala. "Teatteri kuuluu olennaisena osana kaupunkikulttuuriin, joka on Cumulus-hotellien yksi tärkeimmistä painopisteistä. Haluamme aktiivisesti tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä", Heiskala päättää.

Teatteri sTaTen ohjelmisto julkaistaan alkuvuodesta 2014.

Lisätiedot:

Aluejohtaja Harri Niskanen, Restel Oy, 0400 588 273, harri.niskanen@restel.fi
Teatterinjohtaja Heikki Vihinen, teatteri sTaTe, 040 545 5234, heikki.vihinen@gmail.com
Brand Manager Samuli Heiskala, Cumulus Oy, 050 382 2442, samuli.heiskala@restel.fi

www.cumulus.fi, www.restel.fi, www.teatteristate.fi

 

Cumulus-hotelliketju on kotimainen vuonna 1974 perustettu ketju, johon kuuluu 26 hotellia ympäri Suomea. Cumulus-hotellit sijaitsevat kaupunkiensa keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Cumulus-hotelleissa panostetaan viihtyisyyteen ja mukavaan yöpymiseen.
 
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 48 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula ja Baker’s että jatkossa myös Burger King -ravintolat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs