Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Viasat avasi myyntiyksikön Rovaniemelle StaffPointin kanssa

Viasat avasi myyntiyksikön Rovaniemelle StaffPointin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2014 klo 11:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

 Viasat avasi myyntiyksikön Rovaniemelle StaffPointin kanssa

Maksutelevisioyhtiö Viasat on avannut yhdessä henkilöstöpalveluyritys StaffPointin kanssa myyntiyksikön Rovaniemelle. Viasat työllistää alkuun 12 henkilöä. Ensimmäiset alan ammattilaiset löysivät tiensä Viasatille Pohjois-Suomen toimintansa lopettaneesta myyntialan yrityksestä. Viasatin tavoitteena on vahvistaa Rovaniemen tiimiään mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa uusilla rekrytoinneilla.

Viasat pitää osaavaa henkilöstöä tärkeänä menestystekijänä ja Pohjois-Suomesta osaajia tuntuu löytyvän. Siksi Viasat etsiikin yhdessä StaffPointin kanssa erityisesti Pohjois-Suomesta vahvistusta myyntitiimeihinsä.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tuoreen Pohjois-Suomen myyntitiimimme vahvaan aloitukseen ja haluaisimme kasvattaa entisestään henkilöstömme määrää alueella. Voimme tarjota töitä kymmenille uusille, aidosti myyntityöstä kiinnostuneille myyjille Suomessa. Myyntityössä työsuhteet jäävät usein lyhyiksi. Henkilöstömme on erittäin sitoutunutta ja meillä Viasatilla omissa myyntitiimeissä viihdytään vuodesta toiseen", kertoo Viasatin Suomen myyntijohtaja Emmi Vainionpää.

Viasat hyödynsi Rovaniemellä StaffPointin Suunnannäyttäjä-palvelukonseptia, jossa yhdistetään rekrytoinnit, valmennus ja henkilöstöpalvelut. Ensimmäiset kymmenen myyjää rekrytoitiin yrityksestä, joka oli päätynyt lopettamaan toimintansa Rovaniemellä. StaffPoint-konserniin kuuluva valmennusyhtiö Spring House valmensi työttömyysuhan alla olevat myyjät uusia tehtäviä varten.

"Viasat pitää Staffpointin ainutlaatuista mallia erinomaisena YT-neuvotteluita käyvässä Suomessa. Työ ei katoa Suomesta, vaikka työmarkkinat muuttuvat. Yritysten tulee tehdä enemmän yhteistyötä, jotta jaettavien YT-pakettien sijaan olisi entistä useammin esittää työntekijöille jo mahdollinen uusi työpaikka", kommentoi Vainionpää.

"Tässä tapauksessa kaikki osapuolet hyötyivät, sillä Viasat sai uutta osaavaa myyntihenkilöstöä ja työttömyysuhan alle jääneet uuden vakaan työpaikan. Myös irtisanova yritys tuli hienosti vastaan ja kustansi työntekijöille tarjotun muutosvalmennuksen yhteistyössä Viasatin kanssa. Vastaavien järjestelyjen soisi yleistyvän muuallakin Suomessa", sanoo StaffPointin henkilöstöpalvelujen toimitusjohtaja Ari Kunelius.

Viasat pyrkii olemaan jatkuvasti hereillä muuttuvien työmarkkinoiden suhteen. Ihmisten arvot, tarpeet ja suhtautuminen työhön on murroksessa. Viasatin Rovaniemen myyntiyksikkö tarjoaa vakinaisten työsuhteiden lisäksi mahdollisuuden myös joustavaan osa-aikaiseen työhön ja mahdollisuuden erittäin joustavaan työntekoon. Töitä voi tehdä esimerkiksi vain ilta-aikaan tai vaikkapa vain tietyn aikaa vuodesta. Viasatilla on henkilöstössään myös monia urheilijoita, jotka sovittavat palkkatyön urheilun vaatimuksiin.

"Viasat tunnetaan jo pääkaupunkiseudulla työnantajana, joka pitää henkilöstöään aidosti ykkösenä. Arvostus näkyy palkkauksen lisäksi laadukkaassa valmennuksessa, henkilökohtaisessa ohjaamisessa ja hyvässä hengessä työpaikalla. Tarjoamme kaikille rekrytoiduille myynti- ja kommunikointivalmennuksen eli

Viasatille voi hakeutua, vaikka ei olisi mitään kokemusta myynnistä. Tarjoamme halukkaille mahdollisuuden myös suorittaa työn ohessa myynnin ammattitutkinto", Vainionpää sanoo.

 

Lisätietoja:                                                                                                                                                                        

 

StaffPoint Oy

 

Toimitusjohtaja Ari Kunelius, puh. 040 867 7979, sähköposti: ari.kunelius@staffpoint.fi

 

Oy Viasat Finland Ab

 

Rekrytoinnit:
Myyntijohtaja Emmi Vainionpää,  puh. 040 145 7200, sähköposti: emmi.vainionpaa@viasat.fi

 

Media:
Toimitusjohtaja Johannes Leppänen, puh. 040 162 1761, sähköposti: johannes.leppanen@viasat.fi

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy
Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. MTG on Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiö CTC Median pääomistaja. Modern Times Group on kasvuyritys, ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä. MTG:n A- ja B -osakkeet on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä (MTGA ja MTGB).

StaffPoint-konsernion henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjä, joka sisältää kolme liiketoiminta-aluetta. Henkilöstöpalvelut toimivat StaffPoint-nimellä, valmennuspalvelut Spring House -nimellä ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmiä tuotetaan Saima Soft -nimellä. Konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 300 henkilöä. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa koko Suomen, toimipisteitä on 22 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa. Vuosittain StaffPoint työllistää 15 000 osaajaa, Spring House kohtaa 20 000 valmennettavaa ja Saima Softin ohjelmistoilla on 22 000 käyttäjää. StaffPoint-konsernin omistavat vakavaraiset, institutionaaliset sijoittajat GWS, Suomen Teollisuussijoitus, Etera ja Varma sekä yritysten johto. www.staffpoint.fi

 

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs