Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Vantaalainen Väinö Säkkinen vuoden 2012 jääkiekkohuoltajaksi

Vantaalainen Väinö Säkkinen vuoden 2012 jääkiekkohuoltajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2012 klo 09:44
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

2012 Jääkiekon MM-kisojen yhteistyökumppani Cramo ja Suomen jääkiekkohuoltajat ry ovat valinneet finaalivaiheeseen kymmenen vapaaehtoisperiaatteella toimivaa jääkiekkohuoltajaa, joista yleisö pääsee äänestämään Cramon Facebook-sivulla vuoden 2012 jääkiekkohuoltajan. Yksi kymmenestä finalistista on Kiekko-Vantaan Mestiksen huoltaja Väinö Säkkinen.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä vuoden 2012 jääkiekkohuoltaja -äänestys sai lentävän lähdön: yli 250 jääkiekon ystävää kävi ehdottamassa suosikkiaan vuoden jääkiekkohuoltajaksi.

– Saimme hyviä ehdotuksia ympäri Suomen. Kymmenen finalistin valitseminen näin kovatasoisesta joukosta oli tuomaristolle erittäin vaativa homma. Ehdotuksista kävi ilmi, että huolto todellakin pelaa suomalaisissa seuroissa, Cramo Finland Oy:n markkinointipäällikkö Lasse Huuhka kertoo.

Kiekko-Vantaan Mestiksen huoltaja Väinö Säkkinen, 65, on yksi kymmenestä finalistista.

– Kiekko-Vantaan Mestiksen huoltajana olen toiminut jo 11 vuotta. Valmentajat olivat seuranneet touhujani Länsimäen Kiekon huoltajana ja pyysivät sitten heille. Mietin päivän, kysyin vaimolta ja suostuin. Olen pienen ikäni ollut innokas urheilija, mutta lätkän löysin kuitenkin vasta sitä kautta, kun poika aloitti pelaamisen, Säkkinen kertoo.

Seurasta kerrotaan, että Säkkinen on jo ilmiö Vantaalla. Hän tekee pyyteetöntä työtä aamusta iltaan ja on aina positiivinen. Pelaajat kiittelevät, että hän tekee nuorempien ja uusien pelaajien tulon joukkueeseen helpoksi.

Valinnat tehneeseen tuomaristoon kuuluivat jääkiekkolegenda, Tuto Hockey Oy:n varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen, jääkiekkoliiton huoltopäällikkö Riku Koivunen, Jääkiekkohuoltajat ry:n puheenjohtaja Hannu Soro ja Lasse Huuhka Cramo Finland Oy:stä.

Muut valitut finalistit ovat:

Katja Seppäläinen, 40, Mikkeli, Juniori-Jukureitten A-tyttöjen huoltaja

Kimmo Gråsten, 42, Riihimäki, Suomen Proteesimaajoukkueen huoltaja

Esa Jaakkola, 51, Forssa, Fops B -poikien huoltaja

Rolf Wigelius, 41, Kangasala, Kangasalan Kisa Eagles E01:n huoltaja

Jussi Huotari, 46, Suomussalmi, SuPS:n huoltaja

Eija Liikonen, 50, Anjalankoski, Aakoon tyttöjen huoltaja

Teppo Aava, 57, Rauma, HC Satakunnan huoltaja

Jari Suominen, 48, Turku, TPS Wilds B2 -pojat

Markku Vimpari, 46, Oulu, Kiekko-Oulun Naisten huoltaja

 

Kukin finalisti on esitelty Cramon Facebook-sivuilla osoitteessa: facebook.com/cramofinland

Yleisö pääsee äänestämään 2.4. alkaen vuoden 2012 jääkiekkohuoltajaa Cramon Facebookissa. Eniten ääniä saanut ehdokas valitaan vuoden 2012 jääkiekkohuoltajaksi. Voittaja paljastetaan toukokuun alussa.

Vuoden 2012 jääkiekkohuoltaja palkitaan 1 000 euron matkalahjakortilla, ja kaikkien ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan kolme 2012 Jääkiekon MM-kisojen lippupakettia.

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvat:

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö, p. 040 744 2022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

OS/G Viestintä

Toni Perez, p. 0400 630 063, sähköposti: toni.perez@osg.fi


Liitetiedostot

Cramo on täyden palvelun toimittaja, joka vuokraa koneita, kalustoa ja siirtokelpoisia tiloja rakennusyrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Uusien vuokrauskonseptien aktiivisen kehittämisen ansiosta Cramo tarjoaa laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman palveluita ja vuokrattavia tuotteita. Cramolla on noin 200 000 vuokrattavaa konetta, noin 150 000 asiakasta ja 2 400 työntekijää. Yritys toimii 15 eri maassa. Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 492,1 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Helsingin pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs