Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Vaasalainen Ida Ahlbom ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Haluan saada nuoret uskomaan itseensä”

Samsung Electronics Nordic

Vaasalainen Ida Ahlbom ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Haluan saada nuoret uskomaan itseensä”

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 08:29
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

 

Vaasalainen Ida Ahlbom, 20, aloitti jo kuusi vuotta sitten Vaasan voimisteluyhdistyksen lastenryhmien apuvalmentajana. Hän haluaa kasvattaa nuoria terveeseen itsetuntoon. Nuorisovalmentajilla on Ahlbomin mielestä tärkeä tehtävä.

Ahlbom on aktiivinen nuori nainen, joka on toiminut voimisteluharrastuksensa lisäksi koko ajan myös lasten voimisteluryhmien ohjaajana. Hän toimii Vaasan voimisteluyhdistyksessä myös johtokuntatehtävissä.

Ahlbom on huomannut, että yhä useammat nuoret tytöt ja jo lapsetkin kokevat ulkonäköpaineita. Sen vuoksi hän on tehnyt aloitteen, jotta lasten ja nuorten valmentajille järjestetään koulutusta siitä, kuinka syömishäiriöitä voidaan tunnistaa, käsitellä ja ehkäistä. 

Miltä nyt tuntuu, kun sinut on valittu 10 finalistin joukkoon?

      Tässähän menee aivan sanattomaksi, upeaa. Totta kai tuntuu hyvältä. Jo tämä tunnustus on  itsessään palkinto kaikista niistä lukemattomista tunneista, joita on ilmaiseksi tehnyt lasten ja nuorten harrastustoiminnan eteen.

Miksi aikoinaan ryhdyit valmentamaan lapsia ja nuoria?

      Olen itse harrastanut aktiivisesti voimistelua pienestä tytöstä lähtien ja saanut siitä paljon iloa. Halusin tarjota muillekin saman mahdollisuuden.

Millainen on hyvä nuorisovalmentaja?

      Hyvä nuorisovalmentaja uskoo itseensä ja saa samalla myös nuoret uskomaan itseensä ja omiin kykyihinsä. Näyttämällä hyvää esimerkkiä pääsee pitkälle.

Miksi juuri sinut kannattaisi valita kantamaan olympiatulta?

      Olen pyrkinyt edistämään lasten ja nuorten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia monella saralla. Olen mukana esimerkiksi rauhanjärjestö CISV:n toiminnassa, joka järjestää lasten kansainvälisiä kesäleirejä.

Mitä se merkitsisi sinulle, jos juuri sinut valittaisiin?

      Se olisi iso kiitos tähänastisesta työstä ja kannustaisi varmasti jatkamaan nuorten ja lasten harrastustoiminnan edistämistä.

Olympialaisten pääyhteistyökumppani Samsung aloitti yhdessä Ilta-Sanomien kanssa soihdunkantajien etsimisen Lontoon 2012 olympialaisten soihtuviestiin syyskuun alussa.

Hakemuksia saatiin lähes 130, ja niiden joukosta tuomaristo valitsi 10 finalistia.

Kansa pääsee äänestämään omia suosikkejaan Ilta-Sanomien urheilun nettisivuilla. Äänestys käynnistyy keskiviikkona 28.9. ja viimeinen äänestyspäivä on keskiviikko 5.10. Kaksi eniten ääniä saanutta valitaan soihdunkantajiksi. Lisäksi tuomaristo valitsee finalistien joukosta toiset kaksi soihdunkantajaa. Valittujen soihdunkantajien nimet julkaistaan ensi vuonna alkuvuodesta.

Olympiatuli sytytetään perinteisin menoin Kreikassa ja se saapuu isäntämaahan Isoon-Britanniaan 18. toukokuuta 2012.  Tulta kuljetetaan halki Iso-Britannian 70 päivän ajan ja viestiin osallistuu 8 000 soihdunkantajaa. 

 

Lisätietoja:  

Ida Ahlbom, p. 050 3444 193
Eva Carrero,
markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750  

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063 
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 
Kuvapyynnöt: 
samsungpr@osg.fi 
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: 
www.samsung.fi ja valitse uutiset. 
Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen
samsungpr@osg.fi 
Uutisia RSS-syötteinä: 
www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

 

 

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs