Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Uusien urheilulegendojen jäljillä

Lasten Keskus

Uusien urheilulegendojen jäljillä

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2013 klo 13:30
Julkaisija: Lasten Keskus

Urheilun tunteita ja tarinoita on suositun Kiveen hakatut -sarjan uusin teos.  Arto Teronen ja Jouko Vuolle kertovat siinä taatulla tyylillään suomalaisten urheilijoiden elämäntarinoista ja -kohtaloista. 

Urheilu on täynnä tunnetta niin kentällä, ladulla kuin katsomossakin. Mukaan mahtuu voiton huumaa ja iloa menestymisestä mutta myös tappioita. Vaikka menestys mitataan urheilussa suorituksilla, urheilija on aina myös ihminen, jolla on oma ainutlaatuinen tarinansa. Esiin nousee traagisia mutta myös onnellisia elämänkohtaloita. 

Teoksessa on perehdytty 20 merkittävän suomalaisen urheilijan ja urheiluvaikuttajan elämään. Sukulaisten, urheilutovereiden ja kollegojen avulla kootut  ainutkertaiset kertomukset välittyvät lukijalle koskettavina. Paljon tunnetta on esimerkiksi Mika Myllylän jäljillä kuljettaessa, Hannes Kolehmaisen 87-vuotiaan tyttären kohtaamisessa tai  Veli-Pekka Ketolan muistellessa kahta kiekkolegendaa Arto Javanaista ja Pekka Marjamäkeä. Mukaan mahtuu myös autourheilun dramatiikkaa, urheiluhuumoria, suomalaista rahapelihistoriaa, ammattilaisluistelun nurjia puolia, alkoholin aiheuttamia ankeita hetkiä sekä matka- ja harjoittelutarinoita. 

Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat kokeneita urheilutoimittajia, jotka ovat tehneet suosittua Kiveen hakatut -radiosarjaa ja kolme aiempaa Kiveen hakatut -kirjaa.

Arto Teronen ja Jouko Vuolle: Urheilun tunteita ja tarinoita. Kiveen hakatut. 283 s. Kirjapaja 2013. Kl 79.1 ISBN 978-952-247-437-7

Lisätietoja: Arto Teronen, arto.teronen@gmail.com, 040 545 1312, Jouko Vuolle, jouko.vuolle@yle.fi, 0400 505 306, tai Kirjapaja / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi, (09) 6877 4568.

Arvostelukappaleet: minna.vatja@lastenkeskus.fi

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs