Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Uudistettu paikallinen Wanha Mestari avataan tulevana viikonloppuna

Restel Oy

Uudistettu paikallinen Wanha Mestari avataan tulevana viikonloppuna

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2013 klo 10:32
Julkaisija: Restel Oy

Lahden keskustan legendaarinen Wanha Mestari avaa ovensa uudistettuna tulevana viikonloppuna. Muutaman viikon kestäneen remontin aikana täysin uuden ilmeen sai niin pubin koko sisustus kuin vanha logokin.

Vanhan pubin ilme muuntui uudistuksen myötä tyylikkääksi ja ajanmukaiseksi. Sisustukseen haluttiin tuoda viihtyisyyttä, muuntuvuutta sekä yllätyksellisyyttä. Pubista löytyykin nyt muun muassa saunan lauteet, joilla istuskellessa voi laulaa karaokea sekä yhdessä yhteistyökumppani Sinebrychoffin kanssa toteutettu Karhubaari.

Lahden keskustan Wanhan Mestarin Karhubaari on ensimmäinen ja ainut laatuaan. Karhu-olut halusi löytää tiensä ihmisten pariin illanviettoon muussakin muodossa kuin pullossa ja idea Karhubaarista syntyi. Lahden keskustan Wanhan Mestarin remontin myötä Karhu-oluelle avautui houkutteleva ja luonteva mahdollisuus viedä jo pitkään jatkunutta yhteistyötä Wanhan Mestarin kanssa uudelle tasolle.

Uusi Wanha Mestari tarjoilee asiakkailleen laadukkaan ja kattavan valikoiman juomia sekä mukavaa tunnelmaa, joka muuntuu rentouttavasta hengähdystauosta päivälehtien parissa illan tummetessa viihdyttävään karaokeen sekä biletykseen yön pikkutunneille. Nälän yllättäessä pubissa on tarjolla myös maistuvaa pubiruokaa.

Uudistettuun Wanhaan Mestariin pääsee tutustumaan osoitteessa Aleksanterinkatu 23, 15110 Lahti. Pubi on auki maanantaista torstaihin klo: 10–02, perjantaisin klo: 10-03, lauantaisin klo: 09–03 ja sunnuntaisin klo: 10-01. Lahden keskustan Wanhan Mestarin tulevat tapahtumat ja viimeisimmät kuulumiset löytyvät kätevästi pubin facebook-sivuilta.

Lisätietoja:

Lauri Kiiski, Restel Ravintolat Oy, Ketjujohtaja, puh: 09- 733 5357, lauri.kiiski@restel.fi

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Bl*k, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula sekä Baker’s.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs