Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Uudistettu MP-myymälä maastoutui Hesperiankatuun

Reserviläisliitto tiedottaa

Uudistettu MP-myymälä maastoutui Hesperiankatuun

Kutsu.
Julkaistu: 07.09.2011 klo 12:02
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Maanpuolustusmyymälän ulkoasu ja sisätilat ovat saaneet uuden maastokuvion. Uusitun myymälän avajaiset järjestetään lauantaina 10.9.2011 klo 10 – 16.Avajaispäivänä Sotilaskotisisaret tuovat myymälään sotkutunnelmaa munkkikahveilla. Ilmaisen kahvituksen lis&au...

Maanpuolustusmyymälän ulkoasu ja sisätilat ovat saaneet uuden maastokuvion. Uusitun myymälän avajaiset järjestetään lauantaina 10.9.2011 klo 10 – 16.

Avajaispäivänä Sotilaskotisisaret tuovat myymälään sotkutunnelmaa munkkikahveilla. Ilmaisen kahvituksen lisäksi kävijöitä lahjotaan avajaistarjouksilla.

MP-myymälä on Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton yhdessä tasaosuuksin omistama reserviläisten oma kauppa, jossa myydään tuotteita vaatetuksesta lahjatavaroihin. Myynnistä kertyvä tuotto kanavoidaan vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön.

Tervetuloa tutustumaan MP-myymälään!

Yhteystiedot:
MPY Oy:n toimitusjohtaja Heikki Suominen
09-4056 2018
heikki.suominen@maanpuolustusyhtio.fi
Pohjoinen Hesperiankatu 15, 00260 Helsinki
www. maanpuolustusyhtio.fi
Facebook: MP-myymälä

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 350 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä. Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä. MPK järjestää vuositasolla noin 1.500 koulutustapahtumaa, joihin osallistuu yli 30.000 suomalaista. Koulutuksen painopiste on reserviläisten sotilaallisessa koulutuksessa. Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kuljetusyrittäjä Markku Pakkanen Kouvolasta. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs