Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Ulkomaille suuntautuvalle golfmatkalle lähdetään useimmiten puolison kanssa

Apollomatkat

Ulkomaille suuntautuvalle golfmatkalle lähdetään useimmiten puolison kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2013 klo 14:51
Julkaisija: Apollomatkat

Apollomatkojen teettämän asiakastutkimuksen mukaan ulkomaille suuntautuvalle golfmatkalle lähdetään useimmiten puolison kanssa. Apollomatkojen kyselyyn vastasi hieman yli puolet talvella 2012/13 Golf by Apollo -matkalla olleista. Kyselystä selvisi myös, että lomailijat ovat erittäin tyytyväisiä Apollomatkojen golfmatkoihin.

Golf by Apollo -matkat lunastavat lupauksensa, sillä noin 98 % Apollomatkojen kyselyyn vastanneista koki, että golfmatkat vastaavat kuvien ja verkkosivuston luomia odotuksia. Tämä käy ilmi Apollomatkojen teettämästä asiakastyytyväisyystutkimuksesta, johon vastasi talvella 2012–13 golfmatkalla olleet lomailijat.

Golfmatkalle lähdetään joko puolison tai ystävän seurassa. Apollomatkojen kyselyyn vastanneista yli 70 % matkusti puolisonsa kanssa golflomalle ja 20 % kavereidensa kanssa. Noin 95 % lomailijoista oli tyytyväisiä Apollomatkojen kohdehenkilökunnan palveluun ja 93 % lomalaisista oli sitä mieltä, että kohteiden hotellit vastasivat hyvin odotuksia. Tämä ei ole ihme, koska esimerkiksi golf Fuerteventuran lämmössä, Playitaksessa, hemmottelee golfaajia oikein kunnolla: Apollomatkojen Playitas Hotel sijaitsee rauhallisessa laaksossa ja saaren kahden muun golfkentän lisäksi aivan hotellin läheisyydestä löytyy Playitaksen oma golfkenttä. Lisäksi Playitaksen alueella on paljon muita hyvinvointi- ja urheiluaktiviteetteja, jotka takaavat onnistuneen loman aktiivisesta lomailusta pitävälle.

Apollomatkojen Golf by Apollo -valikoimaan kuuluu viiden tähden elämyksiä Kanariansaarilla. Golfaamaan pääsee Teneriffan ainutlaatuisella Buenavista-golfkentällä (18 reikää, par 72, HCP 36+, range: lyönnit matolta ja nurmelta), ja Fuerteventuralla puolestaan on kolme golfkenttää, joista valita: Playitas Golf (18 reikää, par 67, ei HCP-rajaa, range) sekä Caleta de Fusten kaksi kenttää, Salinas de Antigua (18 reikää, par 70, HCP-raja 36, range) ja Fuerteventura Golf.

Gran Canarialla pääsee käyttämään jokaista bägistä löytyvää mailaa Meloneras-golfkentällä (18-reikäinen merenrantakenttä, HCP 36+, range). Lanzaroten Puerto Calerossa valittavana on kaksi golfkenttää; Costa Teguise Golf (18 reikää, par 72, ei HCP-rajaa, range) sekä Lanzarote Golf (18 reikää, par 72, ei HCP-rajaa, range).

Itse matkojen ja tasokkaan majoituksen lisäksi golfmatkan hintaan sisältyy golfbägin kuljetus, koko päivän greenfeet, taatut aamupäivän tiiausajat ja alansa paras henkilökunta (Golf Plaisir). Jopa 95 % kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että golfmatkojen hinta-laatusuhde on hyvä ja saman verran Golf by Apollo -matkailijoista oli valmiina lähtemään viheriöille uudestaan Apollomatkojen kautta. Lisäksi 95 % golfmatkailijoista oli valmiita suosittelemaan Apollomatkojen golfmatkoja ystävilleen.

Apollomatkojen golfmatkat eli Golf by Apollo -matkat järjestetään yhteistyössä Golf Plaisirin kanssa, joka on Apollomatkojen sisaryritys. Golf Plaisir on Pohjoismaiden suurimpia golfmatkojen järjestäjiä.

 

APOLLOMATKAT

Apollomatkat on osa maailman suurimpiin matkajärjestäjiin kuuluvaa sveitsiläistä Kuonia. Apollomatkat Suomessa, Apollo, Kuoni ja Golf Plaisir Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, Falk Lauritsen Tanskassa sekä lentoyhtiö Novair.

Kuoni Nordicille on noin 1000 työntekijää ja pelkästään Pohjoismaissa lähes miljoona asiakasta. Kuonin perusti Alfred Kuoni Zürichissä vuonna 1906. Tänä päivänä Kuoni on yksi Euroopan johtavista matkanjärjestäjistä. 

Apollolla on myös Pohjoismaiden kattavin lomavalikoima: yli 1600 hotellia, 150 matkakohdetta ja 28 eri maata. Suomessa valikoimaan kuuluvat Bulgaria, Espanja, Kroatia, Kreikka, Thaimaa, Kuuba, Jordania, Meksiko, Israel, Kanariansaaret ja Dominikaaninen Tasavalta.

Apollomatkojen maajohtajana Suomessa toimii Eva Torra.

Lisätietoja:

Eva Torra

+358 40 5933 806

Apollomatkat

Maajohtaja

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs