Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Tule Suomen Rahapajan äitienpäivätorille perjantaina 11.5. klo 8-18

Suomen Rahapaja Oy

Tule Suomen Rahapajan äitienpäivätorille perjantaina 11.5. klo 8-18

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2012 klo 16:55
Julkaisija: Suomen Rahapaja Oy

Käytä tilaisuus hyödyksi! Suomen ainoan metallirahan valmistajan äitienpäivätori on perjantaina 11.5. klo 8-18 Helsingin Kauppakeskus Kampin keskusympyrässä. Vaihda itsellesi ja ystävillesi omat jääkiekkovitoset tai World Design Capital Helsinki 2012 -vitonen. Tervetuloa!

Torilta löydät Suomen Rahapajan huimat äitienpäivätarjoukset lätkärahoista ja hopearahoista. Näytä myös taitosi maalintekijänä maalipelissä ja voit voittaa juhlarahan.

Äitienpäivätorilta jokainen voi ostaa itselleen vuoden 2012 Jääkiekon MM-kisojen kunniaksi lyödyn juhlarahan käyttörahalaatuisena ilman pakkausta viidellä eurolla sekä peilikiiltoisen version rahasta rahan tarinan kertovaan kansioon pakattuna. Torilta saa myös Suomen Rahapajan hopearahoja tarjoushintaan ja IIHF:n hyväksymän rahasarjan.

”Olimme Kampissa 5.4. tarjoamassa jääkiekkorahoja ennakkoon ja saimme tempauksesta paljon kiitosta asiakkailtamme, joten päätimme tulla äitienpäivän kunniaksi uudestaan. Asiakkaillemme on tärkeää, että rahoja saa vaihtaa suoraan valmistajalta nimellisarvollaan”, Suomen Rahapajan viestintäjohtaja Henna Karjalainen sanoo.

Juhlarahojen lisäksi Suomen Rahapaja tarjoaa tempauksessa myös IIHF:n hyväksymiä MM-jääkiekkorahasarjoja, jotka tallentavat kaikki vuoden käyttörahat vastalyötyinä ja himmeäkiiltoisina BU-versioina.

Virallisesti 2012 Jääkiekon MM-kisat -juhlarahan voi hankkia peilikiiltoisena myös Suomen Rahapajan verkkosivuilla toimivasta tehtaanmyymälästä. Käyttörahalaatuisena juhlarahoja tarjotaan tehtaanmyymälässä 10 kappaleen pusseissa.

Lisätietoja:

Henna Karjalainen

viestintäjohtaja

Suomen Rahapaja

+ 358 50 575 9197

henna.karjalainen(at)mint.fi

 

Suomen Rahapaja Oy on euroalueen vahvin rahapaja, joka omistaa sataprosenttisesti Saxonia Eurocoin GmbH:n Saksassa ja puolet Det Norske Myntverketistä Norjassa. Suomen Rahapaja suunnittelee, markkinoi ja lyö rahaa. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Suomen Rahapaja valmistaa metallisia käyttörahoja, juhla- ja erikoisrahoja ja rahasarjoja. Vuonna 2012 Suomen Rahapaja julkistaa kuusi uutta juhlarahaa ja kaksi erikoisrahaa. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2012 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs