Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Topptreneren Ann-Louise Gustafsson representerer FilmMe

FilmMe

Topptreneren Ann-Louise Gustafsson representerer FilmMe

Media release.
Published: 15-Aug-2013 10:54 am
Publisher: FilmMe

Den svenske topptreneren Ann-Louise Gustafsson, som har ridd hestene til flere ryttere på OL-nivå, er valgt ut til salgsrepresentant for FilmMe i sitt hjemland Sverige. Gustafsson har blant annet ridd hester for OL-rytteren Margie G. Eagle i USA, OL-vinneren Petrus Kastenman i Sverige samt mange andre toppryttere som blant annet Paul Schockemöhle og Meredith M. Beerbaum.

"Jeg vet at alle disse eliterytterne og trenerne kommer til å elske FilmMe.Ridning er den nest mest populære hobbyen i Sverige, og det fineste er, at dette gir ryttere på alle nivå helt nye muligheter til å utvikle seg", forteller Gustafsson begeistret.

Gustavsson trener både sprang-, dressur- og feltryttere, og i tillegg har hun selv konkurrert på høyt nivå og klart seg godt. Dette forteller litt om hvilken enestående trener Gustafsson er. I tillegg til Sverige skal Gustafsson også begynne som FilmMes representant i Norge.

I Sverige er FilmMe tidligere blitt presentert i blant annet i Falsterbo Horse Show og i et forum for hestenæring som ble arrangert i forbindelse med Horse Shows GP-finale i Gøteborg. Under arrangementet ble siste nytt innen hestesporten presentert, og 50 bedrifter søkte om å delta. Av disse ble bare tre valgt ut. To ble oppfordret til å delta ved en invitasjon, og en av disse var FilmMe Group Oy.

FilmMe har utviklet et videokamerasystem som følger objektet med automatisk zooming.Når brukeren kommer inn i området hvor FilmMes videokamerasystem er montert, identifiserer videokameraet brukeren ved hjelp av et armbånd.

Brukeren trykker på en knapp på armbåndet, og videokameraet starter med å filme og zoome inn objektet.Når brukeren trykker én gang til på samme knapp, stanser opptaket og videoen lagres automatisk på brukerens egne konto på adressen www.filmme.tv.

FilmMe er prisbelønnet med tidenes høyeste poengsum på det internasjonale Money Talks-investorarrangementet i Espoo i oktober 2013.I tillegg ble FilmMe valgt som Innovation Awards' kandidat på verdens største hestearrangement, Equitana i Tyskland i mars 2013 blant nesten tusen andre utstillere.

 

Fritt disponibelt bildeateriale: www.filmme.tv/press

 

Mer informasjon og forespørsler om intervju:

 

FilmMe Group Oy

Lauri Salovaara, Salgs- og markedsføringssjef

+358 40 52 68 205

lauri.salovaara@filmme.tv

 

Ann-Louise Gustafsson, Sales agent – Sverige og Norge

+46 705 679 299

ann-louise.gustafsson@filmme.tv

FilmMe Group Oy

- Grunnlagt i Uleåborg i 2011

- Grunnleggere Tapio Koivukangas, Lauri Salovaara og Jani Lehto

- Kom ut på markedet med verdens første videokamera som følger objektet med automatisk zooming og distribuerer videoen på brukerens egen konto på adressen www.filmme.tv

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs