Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Tivoli Sariolan Miljoonativoli Tuurissa 7–31.7.

Pilgrim Oy

Tivoli Sariolan Miljoonativoli Tuurissa 7–31.7.

Tiedote.
Julkaistu: 06.07.2012 klo 14:08
Julkaisija: Pilgrim Oy

Hauskuutta koko heinäkuu

Tivoli Sariolan 15 paikkakuntaa kattava kiertue viihdyttää pohjalaisia Tuurissa koko heinäkuun ajan. Hauskuuden ja hattarantuoksun lisäksi Sariola tuo mukanaan kaksi uutta erityisesti perheille suunnattua laitetta.

Tivoli Sariolan 124. kiertue tuo iloisen tunnelman ja koko perheelle suunnatun hauskanpitopaikan kaupunkiin. Kesän 2012 ohjelmaan kuuluu 15 kaupunkia, joissa tivolihuveja ei muutoin ole tarjolla. Kauden uutuuslaitteet sekä lippupaketti kutsuvat tivolivieraat hauskanpitoon koko perheen voimin.

– Kummitusjuna ja Merirosvolaiva ovat haluttuja ja kauan odotettuja klassikoita, jotka palaavat tivoliimme laajentaen jo varsin kattavaa laitevalikoimaa. Uudet laitteet kuvastavat myös uuden perhepaketin teemaa; molemmat laitteet sopivat koko perheelle, kertoo Tivoli Sariolan kehitysjohtaja Ville Sariola.

Suomen ainoa pyörillä kulkeva laiva

Suuri Merirosvolaiva on Suomen ainoa pyörillä kulkeva laiva. Se nousee yli 15 metrin korkeuteen keinahduksillaan. Kummitusjuna on yhdessä kuljetusyksikössä kulkeva laite, joka on valmiiksi rakennettuna 20 metriä syvä ja 14 metriä leveä. Kummitusjunassa kuljetaan kahden - kolmen hengen vaunuissa jännittävissä tunnelmissa. Alle 120 cm pitkät lapset pääsevät uusiin laitteisiin aikuisen seurassa. Uutuuksien lisäksi Tivoli Sariolan laitevalikoimassa on yli 20 ajolaitetta.

Panostusta perheiden yhteiseen aikaan

– Toimintamme päämääränä on panostaa koko perheen yhdessäoloon ja viihtyvyyteen. Hauskanpidon ohella asiakkaiden turvallisuus on meille kunnia-asia, mistä ei tingitä missään olosuhteissa. Hymyt, iloinen mieli ja naurunkiljahdukset ovat osoituksia meille tärkeän tehtävän onnistumisesta.

Tivoli viihdyttää Tuurissa 7.7.–31.7. joka päivä klo 12–18.

Tuurin jälkeen tivoli jatkaa Hämeenlinnaan 11.-12.8.

Lisätietoja:

Ville Sariola

Kehitysjohtaja

+358 40 509 2949

ville.sariola@tivolisariola.fi

 

www.tivolisariola.fi

Tivoli Sariola on perheyritys, jonka toiminnassa on mukana kolme eri sukupolvea. Tivoli Sariola tarjoaa hauskoja hetkiä ja ikimuistoisia elämyksiä yli 120 vuoden kokemuksella sellaisilla Suomen paikkakunnilla, missä tivolihuveja ei normaalisti ole. Vuonna 2012 kiertueemme kattaa 15 paikkakuntaa ja työllistää kesän aikana 45–50 henkilöä. Tarkempi kiertueaikataulu osoitteessa www.tivolisariola.fi.

 

 

 

 

 

         

 

 


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs