Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Tiedote 9.11.: Juniorikiekkoilu hakee vauhtia verkosta

Tiedote 9.11.: Juniorikiekkoilu hakee vauhtia verkosta

Julkaistu: 09.11.2010 klo 09:59
Julkaisija: CasCard Oy

Jääkiekon SM-Liiga ja CasCard Oy puhalsivat verkossa pelin käyntiin juniorikiekkoilun tulevaisuuden puolesta. SM-Liiga Junior Playoffs -kampanjassa kymmenen joukkuetta kilpailee loppusyksyn ajan kannattajien suosiosta Cascard.com-sivustolla ja kartuttaa varoja junioritoimintansa hyväksi.

Lehdistötiedote 9.11.2010

Juniorikiekkoilu hakee vauhtia verkosta

Jääkiekon SM-Liiga ja CasCard Oy puhalsivat verkossa pelin käyntiin juniorikiekkoilun tulevaisuuden puolesta. SM-Liiga Junior Playoffs -kampanjassa kymmenen joukkuetta kilpailee loppusyksyn ajan kannattajien suosiosta Cascard.com-sivustolla ja kartuttaa varoja junioritoimintansa hyväksi.

Jääkiekkoseuroissa on imua, mutta tukea tarvitaan. Nuoren Suomen tilaaman Kansallisen liikuntatutkimuksen 2009-2010 mukaan erityisesti joukkuelajien ulkopuolelle jää Suomessa suuri joukko lapsia, jotka haluaisivat harrastaa urheiluseurassa. Paljon seurojen toiminnasta rakentuu vanhempien aktiivisuuden varaan, ja kasvavaan kysyntään on vaikea vastata nykyisillä resursseilla.

"Voisi sanoa, että suomalainen jääkiekkoharrastus lepää ahkerien vanhempien harteilla, jotka tekevät lukemattoman määrän talkootyötä ja kuljettavat lapsiaan harjoituksiin. Ulkopuolisen tuen hankkiminen on vaikeampaa, joten huomiota herättäviä kampanjoita tarvitaan", kertoo toiminnanjohtaja Mika Pieniniemi Oulun Kärpistä.

Vaikka junioritoiminnassa kasvavat myös tulevaisuuden sinivalkoiset mitalitoivot, Pieniniemi pitää jääkiekkoharrastukseen panostamista tärkeänä erityisesti lasten ja nuorten liikunnallisuuden tähden.

"Huipulle pääsevät ovat valitettavankin harvassa. Täällä Oulussa haluaisimmekin laajentaa harrastuspohjaa entisestään ja tarjota virikkeellistä toimintaa jo päiväkotitasolla. Tärkeintä on, että rakkaus lajiin säilyy", sanoo Pieniniemi.

Junior Playoffs -kampanjassa oululainen, tarjouksia välittävä verkkopalvelu CasCard Oy lahjoittaa euron jokaisesta jääkiekon kannattajasta, joka liittyy sen jäseneksi ja valitsee suosikkijoukkueensa. Kampanjan päätteeksi eniten kannattajia kerännyt joukkue tuplaa pottinsa.

"Lähdimme mukaan ajamaan junnukiekkoilun asiaa, koska se sopii hyvin toimintaamme. Palvelumme periaate on reilun pelin verkkomarkkinointi: CasCardin asiakas päättää, mistä aiheesta haluaa tarjouksia ja kuinka paljon - mainostaja maksaa hänen huomiostaan korvauksen. Tienestit voi myös ohjata suoraan Planille, jos haluaa lahjoittaa ansaitsemansa rahat hyvään tarkoitukseen", CasCardin toimitusjohtaja Eero Kaikkonen valottaa.

Lisätietoja:
CasCard Oy, Kristian Luoma, tuotepäällikkö
puh. 040 709 6790, kristian.luoma@cascard.com

CasCard on helppo ja hauska tapa löytää parhaat tarjoukset läheltäsi. Kerrot vain mikä sinua kiinnostaa, ja me hankimme sinulle erikoistarjoukset tuotemerkeiltä ja palvelun tarjoajilta jotka ovat mieleesi. Lisäksi ansaitset joka klikistä rahaa CasCard-tilillesi tai valitsemallesi hyväntekeväisyyskohteelle. www.cascard.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs