Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Terveystalo ja RSB-Team ry yhteistyöhön

Terveystalo

Terveystalo ja RSB-Team ry yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2013 klo 10:14
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo ja rovaniemeläinen salibandyseura RSB-Team ry aloittavat yhteistyön. Terveystalo huolehtii seuran miesten ja naisten edustusjoukkueiden sekä juniorien urheilutapaturmista ja terveydenhoitoon liittyvistä palveluista seuraavien kahden kauden aikana. Sopimus kattaa myös markkinointiyhteistyön.

Vuonna 1997 perustettu RSB-Team ry on rovaniemeläinen salibandyseura. Tulevalla kaudella seuran miesten edustusjoukkue pelaa 2. divisioonassa ja naisten edustusjoukkue 1. divisioonassa. Seuralla on myös junioritoimintaa ja kerhotoimintaa, kuten lasten salibandykerho.

Salibandy tunnetaan nopeatempoisena lajina, jossa tulee paljon nopeita suunnanvaihtoja ja yllättäviä tilanteita. Lajissa ovat yleisiä mm. vääntövammat ja erilaiset revähdykset. Vammojen sattuessa tärkeää on päästä nopeasti hoitoon. Terveystalon kokemus ja osaaminen erilaisista urheiluvammoista takaa pelaajille parhaan mahdollisen hoidon ja nopean toipumisen takaisin pelikuntoon.

- Haluamme tukea seuran edustusjoukkueita sekä seuran nuoria vanhempineen, jotta jokainen voisi nauttia pelaamisesta terveenä. Terveystalo Rovaniemi on täyden palvelun talo, jossa on laajaa urheilijoita ja liikunnan harrastajia palvelevaa erikoisosaamista. Tapaturmapäivystys ortopedeineen ja muine erikoislääkäreineen sekä Terveystalon Sport-palvelut takaavat, että hoito ja toipuminen saadaan nopeasti käyntiin, kertoo Rovaniemen Terveystalon yksikönjohtaja Sirpa Lohi.

- Meille on tärkeää, että seuramme jäsenet pääsevät viipymättä ammattilaisen hoidettavaksi. Yhtenä kriteerinä yhteistyösopimuksen solmimiselle oli myös Terveystalon kattava toimipisteverkosto, sillä voimme hyödyntää terveyspalveluita myös tapaturman sattuessa pelireissuilla eri puolilla Suomea. Odotamme kovasti myös ennaltaehkäisevän toiminnan, kuten koulutuksen ja opastuksen tuomia hyötyjä, kommentoi RSB-Team ry:n varapuheenjohtaja Jukka Kuoksa.

Rovaniemellä seuraa palvelee ensisijaisesti Terveystalo Rovaniemen lääkärikeskus-sairaala. Sen erikoislääkäripalvelut, kuvantaminen sekä leikkaus- ja laboratoriopalvelut ovat seuralaisten käytössä sopimuksen mukaisesti. Pelimatkojen aikana Rovaniemen seudun ulkopuolella seuraa palvelee lähin Terveystalon toimipiste. Toimipisteitä on 150 ympäri Suomea, lähes jokaisessa vieraspelikaupungissa. Seuran lääkintä- ja muusta koordinoinnista vastaavat Terveystalon erikseen nimetyt joukkuelääkärit sekä urheiluseurakoordinaattori.

Lisätietoja:

www.terveystalo.com

Terveystalo Rovaniemi, yksikönjohtaja Sirpa Lohi, puh. 050 408 4925, sirpa.lohi@terveystalo.com

Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport-yhteistyö, Mika Kivinen, puh. 0400 462 199, mika.kivinen@terveystalo.com

RSB-Team ry, varapuheenjohtaja, Jukka Kuoksa, puh. 0400 124 253, jukka.kuoksa@ely-keskus.fi

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2012 oli yhteensä 71,9 miljoonaa euroa ja viime vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs