Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Terveystalo ja HNMKY aloittivat yhteistyön

Terveystalo

Terveystalo ja HNMKY aloittivat yhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2013 klo 10:38
Julkaisija: Terveystalo

Helsingin Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ja Terveystalo tekivät sopimuksen urheiluterveyden hoitamisesta sekä markkinointiyhteistyöstä. Terveystalo ja HNMKY aloittivat yhteistyökumppanuutensa kahden vuoden sopimuksella.

Lontoossa perustettu ja nykyisin maailman suurin poliittisesti riippumaton nuorisoliike NMKY aloitti toimintansa Helsingissä jo vuonna 1889. Yhdistys tarjoaa nuorille vapaa-ajan aktiviteetteja muun muassa urheilun ja musiikin parissa.

- Helsingin NMKY haluaa huolehtia kokonaisvaltaisesti urheilijoiden sekä liikunnan harrastajien hyvinvoinnista. Terveydenhuollon lisäksi vammojen ennaltaehkäisy sekä tiedon lisääminen harjoitteluun, harrastamiseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa ovat iso osa tätä kokonaisuutta. Monipuolisen ja laadukkaan asiantuntemuksen lisäksi Terveystalo pystyy tarjoamaan meille palveluita myös laajalti pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Olemme päässeet jo pitkälle myös uudentyyppistä hoitoketjukäytäntöä suunniteltaessa ja odotammekin sen valmistuvan lähitulevaisuudessa, kommentoi HNMKY:n liikuntakasvatuksen johtaja Manu Kangaspunta.

HNMKY:n toiminta ulottuu monelle saralle keskittyen nuorten hyvinvointiin erilaisten harrastusmahdollisuuksien kautta.

- HNMKY:llä on perinteisimmin lajivalmennuksen ja aikuisliikunnan osalta toimintaa koripallossa ja salibandyssä. Lisäksi teemme liikuntakasvatustyötä lajikoulujen, liikuntakerhojen, iltapäivätoiminnan ja koulu-, kunta- sekä järjestöyhteistyön muodoissa. Kaikki toimintamuodot ovat sellaisia, joissa namikalaisen fyysisiin, sosiaalisiin ja henkisiin valmiuksiin liittyvät seikat tulee huomioida yksilötasolla. Näin ollen on luonnollista, että Terveystalo on mukana kaikissa liikunnan kokonaisuutta muodostavissa palasissa, Kangaspunta kertoo.

Asiantuntijat urheilijoiden tukena

Terveystalon Sport-palvelu toimii harrastuksen tukena urheilijoiden arjessa. Yhdistyksen urheilutarjonta on monipuolista, jonka vuoksi lajikohtainen asiantuntemus on tärkeää ennaltaehkäisevän toiminnan sekä vammojen hoidon kannalta. Terveystalo tarjoaa asiantuntijaverkostonsa avulla HNMKY:lle kattavat palvelut liikkujan terveyteen ja tapaturmien hoitoon liittyen.

- Uusi sopimus HNMKY:n kanssa on merkittävä Terveystalolle. Olemme tyytyväisiä voidessamme palvella yhdistyksen pelaajia loukkaantumisten sattuessa. Myös ennaltaehkäisevä toiminta muun muassa urheilijan terveystarkastusten muodossa edesauttaa urheilijoiden terveenä pysymistä. Tavoitteena on tarjota seuran jäsenille laadukasta terveydenhuoltoa, toteaa Terveystalo Kampin yksikönjohtaja Timo Saksela.

Helsingin seudulla Terveystalo palvelee ensisijaisesti Kampissa. Lisäksi yhteistyöseuran jäsenien käytettävissä ovat pelimatkoilla muiden paikkakuntien Terveystalot.

Lisätietoja:
HNMKY; Liikuntakasvatuksen johtaja, Manu Kangaspunta, puh. 0500 466 401, manu.kangaspunta@hnmky.fi
Terveystalo, yksikönjohtaja, Kamppi, Timo Saksela, puh. 0400 811 996, timo.saksela@terveystalo.com
Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport-yhteistyö, Mika Kivinen, puh. 0400 462 199, mika.kivinen@terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2012 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs